Αυτός είναι ο νέος σκύλος του Προέδρου Αναστασιάδη (φωτογραφίες)

Αυτός είναι ο νέος σκύλος του Προέδρου Αναστασιάδη (φωτογραφίες)

Αυτός είναι ο νέος σκύλος του Προέδρου Αναστασιάδη (φωτογραφίες)

Χαράς ευαγγέλια σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέλαβε τον νέο του σκύλο, από τον Οργανισμό Διάσωσης και Προστασίας Ζώων «Άργος».

Πρόκειται για ένα ημίαιμο αρσενικό κουτάβι, που αμέσως έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο νέος καλύτερος φίλος του Προέδρου έγινε το επίκεντρο της προσοχής για δημοσιογράφους και άλλους παριστάμενους, «κλέβοντας» εύκολα τη δόξα από το… δευτερεύον Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδρίασε λίγα λεπτά μετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από ατύχημα πέθανε τελικά ο Λίο – Τον πάτησε όχημα της προεδρικής φρουράς

Το παιχνιδιάρικο κουτάβι δεν έδειξε ότι θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον, εντούτοις στα πρώτα του βήματα έδειξε λίγο αγχωμένο και ράντισε με μερικές σταγόνες το χαλί του Προεδρικού.

Περιχαρής ο Νίκος Αναστασιάδης υποδέχτηκε το νέο του κατοικίδιο, το οποίο πιθανολογείται ότι θα λάβει το όνομα «Φριντ», εξαιτίας του ιδιαίτερου ανοιχτού χρώματος των φρυδιών του.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος θυμήθηκε με συγκίνηση μια προσωπικό ιστορία με το σκυλί του πατέρα του το οποίο, όταν πέθανε ο ιδιοκτήτης του, δεν επέτρεπε σε κανέναν να πλησιάσει το μπαστούνι του.

Πηγή: philenews.com

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *