Αυτά είναι τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες του «Survivor» για τις εμφανίσεις τους

Αυτά είναι τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες του «Survivor» για τις εμφανίσεις τους

Αυτά είναι τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες του «Survivor» για τις εμφανίσεις τους

Την επιτυχία του Survivor φαίνεται πως εξαργυρώνουν με τον καλύτερο τρόπο οι πιο δημοφιλείς παίκτες του. Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα και ο Δημήτρης Θανάσουλας αποκαλύπτουν μάλιστα τον «τιμοκατάλογο» για τα ποσά που λαμβάνουν οι πρώην διαγωνιζόμενοι για να κάνουν επισκέψεις σε μαγαζιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάριος Πρίαμος: Τι λέει για τις «αρπαχτές» των παικτών του «Survivor»;

Ο μεγάλος νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος για μια επίσκεψη σε κάποιο μαγαζί, μπορεί να πάρει ως και 5.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήγαν σε κλαμπ της Κρήτης και η αμοιβή τους φέρεται να έφτασε τα 1.500 ευρώ, συν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φημολογείται πως εισέπραξε 3000 ευρώ από τηλεοπτική διαφήμιση και η αμοιβή της για μια εμφάνιση σε κάποιο event είναι 800 ευρώ.

Η Ειρήνη Κολιδά πήγε στο Κιλκίς και φέρεται να εισέπραξε 800 ευρώ για δύο ώρες, συν τα έξοδα διαμονής της σε ξενοδοχείο.

Στα 800 ευρώ φαίνεται να είναι και η τιμή του Κώστα Αναγνωστόπουλου για μια εμφάνισή του σε μαγαζί.

Ο Παύλος Αργιανίδης που διοργανώνει camp φέρεται να ζητάει 3.000 ευρώ, ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης για την ίδια δουλειά με τον μάνατζερ ράγκμπι, παίρνει 5.000 ευρώ.

Ο Ορέστης Τσανγκ φέρεται να παίρνει 600 ευρώ για μια εμφάνιση σε μαγαζί, ενώ το ίδιο ποσό παίρνουν η Ελισάβετ και η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου που συνήθως είναι μαζί του. Το κασέ του Κινέζου επιχειρηματία ανεβαίνει μάλιστα για παιδικά πάρτι στα 1.000 ευρώ, για ένα τρίωρο.

Πηγή : fthis.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *