Δεν μπορείς να βλέπεις τα παχάκια στην πλάτη σου; Ιδού πώς θα τα εξαφανίσεις

Δεν μπορείς να βλέπεις τα παχάκια στην πλάτη σου; Ιδού πώς θα τα εξαφανίσεις

Δεν μπορείς να βλέπεις τα παχάκια στην πλάτη σου; Ιδού πώς θα τα εξαφανίσεις

Τα πουλόβερ και οι ζακέτες του χειμώνα δε σε είχαν αφήσει να δεις τα παχάκια που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στην πλάτη σου. Αντίθετα, τα καλοκαιρινά σου κομμάτια έφεραν τον εφιάλτη αυτόν μπροστά στα μάτια σου. Κάθε φορά, λοιπόν, που φοράς κάτι ανοιχτό στο σημείο της πλάτης, το θέαμα σε κάνει να γκρινιάζεις σε φίλες και αδερφές. Ειδικά αν το σουτιέν πιέζει λίγο παραπάνω το συγκεκριμένο σημείο, τα νεύρα σου γίνονταν τσατάλια.

Μπορείς όμως να ξεκινήσεις μία πιο δραστική γυμναστική για την πλάτη σου και να διώξεις το λίπος. Δε χρειάζεται να μετακομίσεις στο γυμναστήριο, αφού η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με τις κατάλληλες ασκήσεις θα σε βοηθήσουν. Δες, λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις:

Ξεκίνα το τρέξιμο: Το καλύτερο όπλο για το λίπος είναι το τρέξιμο. Βάλε πρόγραμμα και φόρα τα αθλητικά σου. Σύμφωνα μάλιστα με το USDA, αν θες να δεις άμεσα αποτελέσματα πρέπει να ακολουθείς cardio ασκήσεις 5 φορές την εβδομάδα για 60 λεπτά.

Κάνε ασκήσεις ραχιαίων: Δεν είναι τόσο επίπονοι όσο οι κοιλιακοί και πραγματικά κάνουν θαύματα. Δεν πρέπει κατά την καθημερινή σου προπόνηση να ξεχνάς τα σετ των ραχιαίων, αν θες να δεις την πλάτη σου να γραμμώνει λίαν συντόμως.

Δοκίμασε τη γιόγκα: Ακούς συνεχώς τους τριγύρω σου να μιλούν για το μάθημα της yoga αλλά ακόμη δεν την έχεις δοκιμάσει. Εκτός από τα οφέλη στο σώμα σου, θα σε βοηθήσει πολύ και στο πνεύμα. Πολλά είναι τα θετικά της και μάλλον το έχεις καθυστερήσει αρκετά. Ο καιρός βοηθά άλλωστε και για μαθήματα δίπλα στο κύμα ή στο κοντινό πάρκο. Ακόμη κάθεσαι;

Μείωσε το αλάτι και τα λιπαρά: Η γυμναστική δεν κάνει από μόνη της θαύματα. Απόφυγε, λοιπόν, τα junk food και τα λιπαρά όσο μπορείς και δες τα κιλά σου να παίρνουν καθοδική πορεία. Φρόντισε, επιπλέον, να μειώσεις το αλάτι από τα γεύματά σου, όπως και τη ζάχαρη από τον καφέ σου. Άουτςςς, το ξέρουμε πως αυτό πόνεσε.

Πηγή : queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *