Λάρα, η νύφη του Τραμπ που πλουτίζει ήσυχα και διακριτικά

Λάρα, η νύφη του Τραμπ που πλουτίζει ήσυχα και διακριτικά

Λάρα, η νύφη του Τραμπ που πλουτίζει ήσυχα και διακριτικά

Είναι ένα από τα πιο αθόρυβα μέλη της εκκεντρικής οικογένειας Τραμπ. Η Λάρα Γιουνάσκα είναι ωστόσο μια περίεργη όσο και δυνατή γυναίκα.

Η Λάρα Γιουνάσκα παντρεύτηκε τον γιό του Ντόναλντ Τραμπ, Ερικ Τραμπ, το 2016, σε μια μεγαλειώδη τελετή που έγινε στο παλάτι του αμερικανού προέδρου Mar-a-Lago Club, στο Παλμ Μπητς.

Η Λάρα Γιουνάσκα είναι Εβραία, σύμφωνα με το Jewish Daily Forward. Κουμπάρος στον χλιδάτο γάμο ήταν ο εβραίος σύζυγος της Ιβάνκα Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος είπε στη Λάρα Γιουνάσκα, σύμφωνα με την New York Post: «Δεν κέρδισες απλά μια οικογένεια, κέρδισες 6 εκατομμύρια Twitter followers».

Η Λάρα Γιουνάσκα ήταν γυμνάστρια και λάτρης της ιππασίας. Η ίδια μάλιστα ανέβασε φωτογραφία της με σπασμένο χέρι, από πτώση σε ιππασία, λίγες ημέρες πριν τον γάμο της. Στο γάμο της, εξάλλου, διακρίνεται με το χέρι στο γύψο.

Βρέθηκε ωστόσο στο κανάλι CBS και ήταν παραγωγός όταν την γνώρισε ο γιος του Τραμπ.

Είναι επίσης λάτρης των ζώων και εθελόντρια σε ζωοφιλικές οργανώσεις. Σύμφωνα με την Daily News ο Ερικ Τραμπ της έκανε πρόταση γάμου το 2014 δίνοντας στο σκυλάκι του ράτσας beagle ένα δαχτυλίδι από την συλλογή της αδελφής του Ιβάνκα να το πάει στην μέλλουσα σύζυγό του.

Το ζευγάρι ζει στη Νέα Υόρκη και δεν έχει παιδιά, αλλά έχει έναν σκύλο beagle, τον Charlie που τους ακολουθεί παντού.

Η Λάρα Γιουνάσκα φρόντισε μετά το γάμο της να κρατήσει χαμηλό προφίλ, ανάμεσα στους «ελέφαντες» της οικογένειας που ζούσαν συνεχώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Τραμπ, όπου ήταν σχεδόν πάντα παρούσα, έμενε στην πίσω θέση, διακριτική, αφήνοντας τους σταρ της οικογένειας στο προσκήνιο.

Σήμερα, η Λάρα Γιουνάσκα είναι μια πανίσχυρη και βαθύπλουτη γυναίκα. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Ερικ Τραμπ, το οποίο ανήκει στον σύζυγό της. Θα είναι επίσης ο «εγκέφαλος» για την δημιουργία του καναλιού που θέλει να φτιάξει ο αμερικανός πρόεδρος, της Trump TV.

Ως πρώην γυμνάστρια, η Λάρα Γιουνάσκα διατηρεί φοβερή φόρμα και δεν διστάζει να τρέξει ακόμη και στον μαραθώνειο της Νέας Υόρκης για φιλανθρωπικό σκοπό, «υπέρ του St. Jude Children’s Research Hospital», όπως αναφέρει το σάιτ του Ομίλου Τραμπ.

Ο σύζυγός της Ερικ Τραμπ είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Trump Organization και διευθύνει την αυτοκρατορία του αμερικανού προέδρου μαζί με τον αδελφό του. Ο πλούσιος κληρονόμος έχει επίσης το δικό του Ιδρυμα το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για ένα νοσοκομείο στο Τένεσι το οποίο θεραπεύει παιδιά. «Ο πατέρας μου είναι ο καλύτερός μου φίλος. Είναι το ίνδαλμά μου και το αφεντικό μου» έχει δηλώσει ο Ερικ Τραμπ.

Το ζευγάρι καμαρώνει μπροστά στον Λευκό Οίκο, μετά την ορκωμοσία του Τραμπ

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *