Ο εκνευρισμός της Ελένης Βαΐτσου και η δημόσια έκκλησή της (φωτογραφία)

Ο εκνευρισμός της Ελένης Βαΐτσου και η δημόσια έκκλησή της (φωτογραφία)

Ο εκνευρισμός της Ελένης Βαΐτσου και η δημόσια έκκλησή της (φωτογραφία)

Έξαλλη είναι η Ελένη Βαΐτσου. Πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός αντιλήφθηκε πως στα social media και συγκεκριμένα στο facebook κυκλοφορεί ένα προφίλ με το όνομα της στο οποίο δημοσιεύονται φωτογραφίες από φωτογραφίσεις της, τραγούδια και σχόλια τα οποία μάλιστα είναι σα να γράφει εκείνη.

Η ηθοποιός, χθες το βράδυ, κοινοποιώντας στην επίσημη σελίδα της ένα printscreen της πλαστής σελίδας, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές για το τι ακριβώς συμβαίνει και τους ζήτησε να κάνουν report προκειμένου να διαγραφεί.

«Σας παρακαλώ πάρα πολύ να κάνετε μια αναφορά στη συγκεκριμένη ψεύτικη σελίδα, που όποιος την διαχειρίζεται έχει το θράσος να απαντάει και σε μηνύματα προσποιούμενος εμένα. Δεν είναι μόνο η κοροϊδία προς όλους όσους πιστεύουν πως μιλούν μαζί μου, δεν είναι μόνο η εκμετάλλευση του ονόματός μου αλλά είναι κ κάτι επικίνδυνο αφού δεν ξέρουμε ποιος κρύβεται από πίσω. Θεωρώ απαράδεκτο και προβληματικό να προσποιείσαι κάποιον άλλο και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Προσοχή μην στέλνετε σε μηνύματα τηλέφωνα και άλλα προσωπικά σας στοιχεία! Ευχαριστώ πολύ!», έγραψε φανερά ενοχλημένη.

Πηγή : youweekly.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *