Τα ζώδια την εβδομάδα 13 -19 Αυγούστου

Τα ζώδια την εβδομάδα 13 -19 Αυγούστου

Τα ζώδια την εβδομάδα 13 -19 Αυγούστου

Κριός
Διάθεση: Η διάθεσή σας είναι κάπως πεσμένη, εξαιτίας των πιέσεων που δέχεστε. Για μια ακόμη φορά θα βγείτε νικητές αν δείξετε ψυχική αντοχή.
Έρωτας: Κανένας δεν μπορεί να αγγίξει τις διαστάσεις τους μυαλού και της φαντασίας σας. Περιοριστείτε απλά σε αυτούς που μπορούν να αγγίξουν τις αισθήσεις σας.
Επαγγελματικά: Αν κάποιοι ζηλεύουν τις επιτυχίες σας, πρόβλημά τους. Καλύτερα να σας ζηλεύουν, παρά να σας λυπούνται. Μην μπείτε στον κόπο να τους ρωτήσετε ποιο είναι το πρόβλημά τους.
18: Σήμερα στην δουλειά πρέπει να δείξετε πνεύμα καλής θέλησης και συνεργασίας.

Ταύρος
Διάθεση: Οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί που επικρατούν το τελευταίο διάστημα, μπορεί να σταθούν ικανά να χαλάσουν την διάθεσή σας και τις ισορροπίες σας στη δουλειά και στην οικογένεια.
Έρωτας: Όπως στρώσατε, θα κοιμηθείτε. Μην ξεχνάτε ότι οι ενέργειες που οδήγησαν σ’ αυτά που λούζεστε τώρα, εσείς τις κάνατε. Κανείς άλλος!
Επαγγελματικά: Μην παραπονιέστε για τα δύσκολα! Εμείς σας είχαμε προειδοποιήσει. Εσείς δεν λάβατε εγκαίρως τα μέτρα σας. Προσέξτε εσείς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, μην χάσετε άλλες ευκαιρίες.
13: Δεν θα έχετε την ανταπόκριση που θα θέλατε ερωτικά σήμερα.

Δίδυμοι
Διάθεση: Ή τώρα ή ποτέ. Αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε, μην παραμελήσετε τον εαυτό σας και την υγεία σας, ντυθείτε καλύτερα και ξεδώστε στα σπορ.
Έρωτας: Αλλού ονειρευόσασταν να φτάσετε και αλλού οι δρόμοι της καθημερινότητας φαίνεται να σας πάνε. Μήπως τελικά αυτό είναι και το καλύτερο δυνατό για εσάς;
Επαγγελματικά: Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες για να βγείτε κερδισμένοι. Οι θέσεις σας επαγγελματικά, μπορούν να ισχυροποιηθούν αν προσέξετε κάποιες λεπτές ισορροπίες.
15: Αν δείξετε σήμερα τον καλύτερό σας εαυτό, σίγουρα θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα.

Καρκίνος
Διάθεση: Αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, δυνατοί. Καιρός να αντιληφθείτε προς τα πού είναι τα κέρδη σας και τα οφέλη σας.
Έρωτας: Μήπως αυτό που σας τσιγκλάει και σας κάνει να νιώθετε άβολα, είναι απλά συναίσθημα ζήλιας που είχατε καιρό να ζήσετε;
Επαγγελματικά: Μην σας πιάνει ο πανικός όταν τα πράγματα μοιάζουν να είναι ανεξέλεγκτα. Οι δυσκολίες είναι χρήσιμες, σπάνε την μονοτονία και βελτιώνουν μερικές φορές τους ανθρώπινους χαρακτήρες.
19: Ρίξτε το βάρος στις οικογενειακές υποθέσεις σας αυτή την ημέρα.

Λέων
Διάθεση: Της κακομοίρας γίνεται. Μήπως έχετε βαρεθεί τη ζωή σας, τη διασκέδαση και τις παρέες σας και ψάχνετε για κολλητούς που θα σας προτείνουν άλλους τρόπους να περνάτε καλά;
Έρωτας: Όλα θα αρχίσουν με κάποια πρόσκληση που είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα δυσκολευτείτε να πείτε όχι. Καιρός να ερωτευτείτε ξανά.
Επαγγελματικά: Είναι μερικές απρόοπτες συναντήσεις που σας ανοίγουν τα μάτια και σας φέρνουν σε σχετικά δύσκολη θέση.
17: Χρειάζεστε θάρρος και ψυχική αντοχή για να κάνετε την ζωή σας ακόμα καλύτερη.

Παρθένος
Διάθεση: Δουλεύετε πολύ σκληρά και με πολύ άγχος με αποτέλεσμα αυτό να έχει επιπτώσεις στην υγεία σας αλλά και στην διάθεσή σας.
Έρωτας: Δεν είναι ότι έχει σταματήσει να σας ακούει. Είναι ότι του έχετε πάρει τα αυτιά, λέγοντας συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Αυτό, παιδιά, δεν είναι αγάπη, είναι καταδυνάστευση.
Επαγγελματικά: Κουρασμένοι και άδειοι νιώθετε αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά. Θα θέλατε να αποδράσετε, αλλά δύσκολο. Νιώθετε ότι είσαστε στην πρίζα.
16: Η δυναμική προσωπικότητά σας είναι ιδιαίτερα έντονη στο αντίθετο φύλο.

Ζυγός
Διάθεση: Τα τελευταία γεγονότα σας έχουν επηρεάσει βαθιά. Αυτό έχει αντίκτυπο και στην υγεία σας, που εκεί πρέπει να αποδοθούν οι μικρές αδιαθεσίες που νιώθετε.
Έρωτας: Καιρός να δώσετε αγάπη. Μην περιμένετε να πάρετε σ’ αυτή την καμπή της ζωής σας. Οι αγάπες συντηρούνται με κόπους, μόχθους και θυσίες.
Επαγγελματικά: Οι ευθύνες που έχουν πέσει στους ώμους σας είναι πολλές και εσείς αισθάνεστε κουρασμένοι. Ένα ταξίδι θα ήταν ό,τι πρέπει για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
14: Οι σημερινές συνθήκες προστάζουν να κάνετε αλλαγές στη δουλειά σας.

Σκορπιός
Διάθεση: Η συγκυρία των πραγμάτων δηλώνει ότι θα βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας στην δουλειά αλλά και στην οικογένεια.
Έρωτας: Μην βιάζεστε να αφήσετε πίσω μεγάλες αγάπες που έχουν αντεπεξέλθει σε δυσκολότερες συνθήκες στο παρελθόν.
Επαγγελματικά: Όταν κάποιοι σας πρήζουν το συκώτι με τη μουρμούρα, το φυσικό επακόλουθο είναι να αλλάξετε προσανατολισμό. Τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά, έχετε αποφασίσει να κλείσετε κεφάλαια και σελίδες.
13: Η σημερινή μέρα είναι «γόνιμη» με πολλούς τρόπους. Γι’ αυτό λοιπόν αδράξτε τις ευκαιρίες και μην περιμένετε άλλο.

Τοξότης
Διάθεση: Τα προβλήματα μέσα στο σπίτι συνεχίζονται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι έντονοι πονοκέφαλοι και να χαλάει η διάθεσή σας.
Έρωτας: Αν δεν γουστάρουν, είναι πρόβλημά τους. Αν όμως δεν αξίζουν να μείνουν κοντά σας, είναι πρόβλημά σας. Ποιο από τα δύο τρέχει;
Επαγγελματικά: Οι γνωριμίες που κάνετε το τελευταίο διάστημα είναι ίδιες με τις προηγούμενες. Το κριτήρια με τα οποία επιλέγετε συνεργάτες και φίλους, θέλουν αναθεώρηση.
19: Πολλά δώρα και χάρες θα εισπράξετε σήμερα από τους άλλους.

Αιγόκερως
Διάθεση: Περιορίστε τα νεύρα σας και τους απότομους τρόπους σας, βελτιώνοντας έτσι την διάθεσή σας και φέρνοντάς σας καλύτερα αποτελέσματα στην ζωή σας.
Έρωτας: Αν κάποιοι στο περιβάλλον σας επηρεάζουν και δεν σας αφήνουν να ζήσετε αυτά που θέλετε, καιρός να τους κρύψετε τη ροή των γεγονότων.
Επαγγελματικά: Ιεραρχήστε τους στόχους σας. Ευτυχώς που το πρακτικό μυαλό σας ξέρει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
17: Η μέρα δείχνει αλλαγή απόψεων και μεγάλη τόλμη από μέρους σας για κάποια θέματα που σας αφορούν.

Υδροχόος
Διάθεση: Αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις και τις συγκινήσεις που θα σας προκαλέσουν ένταση και θα σας χαλάσουν τη διάθεσή σας αυτό το διάστημα.
Έρωτας: Ότι νοσεί η αγάπη σας αυτή την εβδομάδα, νοσεί. Αλλά δεν είναι και πνευμονία. Απλή γριπούλα είναι και δεν θα σας καθηλώσει.
Επαγγελματικά: Λάβετε τα μέτρα σας, γιατί το διάστημα είναι ιδιαίτερα επίφοβο για παρεξηγήσεις μεταξύ συνεργατών. Προσπαθήστε να βρείτε διέξοδο στη λογική και την ισορροπία σας.
18: Ελέγξτε και ολοκληρώστε τυχόν ξεχασμένες εκκρεμότητες που μπορεί να σας είχαν ξεμείνει από το παρελθόν.

Ιχθείς
Διάθεση: Αισθάνεστε λίγο πεσμένοι. Ίσως φταίει το γεγονός ότι έχετε φορτωθεί ένα κάρο υποχρεώσεις και δεν έχετε το κουράγιο να τις φέρετε εις πέρας. Μήπως να κάνατε κανένα διάλειμμα;
Έρωτας: Αφιερώστε ένα διήμερο στην προσωπική σας ζωή. Θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα και ιδιαίτερα αισθησιακά ο άνθρωπός σας, που έχει αγανακτήσει να του λέτε “έρχομαι σε λίγο”.
Επαγγελματικά: Απόδοση. Έχετε πάρει τα μαθήματά σας και τώρα παίρνετε τον ίδιο δρόμο. Εντατικοί ρυθμοί από πλευράς δουλειάς.
15: Εκφράστε τον εαυτό σας και αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *