Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Οκτωβρίου

Κριός
Με την είσοδο του Δία στον Σκορπιό, ίσως να αρχίσεις να νιώθεις πιο αισιόδοξος/η για την εξέλιξη των οικονομικών σου, κάτι βέβαια που μπορεί να σε οδηγήσει σε αχρείαστες σπατάλες. Από την άλλη πλευρά όμως μέσα στους επόμενους μήνες θα λάβεις όντως βοήθειες που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις, ενώ αν είσαι τυχερός/η, αυτό θα συμβεί… άμεσα! Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα δημιουργεί ένα «αγαπησιάρικο» κλίμα στην δουλειά σου, ενώ ως προς τα θέματα υγείας σε καλεί να καταφύγεις σε μια παραδοσιακή θεραπεία.

Ταύρος
Με την είσοδό του στον Σκορπιό, ο Δίας σε κάνει να νιώθεις λιγότερο μόνος/η αλλά και πιο αισιόδοξα για την πορεία των πραγμάτων στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα το θετικό κλίμα να πιστοποιηθεί άμεσα με μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας αλλά και να μην γίνει έτσι σίγουρα θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες στο εγγύς μέλλον. Επιπλέον, θα βελτιωθεί εντυπωσιακά και η προσωπική σου ζωή. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναθέρμανση μιας φιλίας ή την αναβίωση μιας παλιάς δραστηριότητάς σου.

Δίδυμοι
Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η, με αφορμή κι αιτία την αναβίωση κάποιων καταστάσεων του παρελθόντος. Κατά τα άλλα, μπορείς πλέον να σχεδιάσεις… άφοβα το επαγγελματικό σου μέλλον, ίσως μάλιστα ο Δίας, περνώντας στον Σκορπιό να σου δώσει κάποιον θετικό «οιωνό» σε σχέση με αυτό το θέμα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, από σήμερα μέχρι του χρόνου το φθινόπωρο, ενδέχεται να θορυβηθείς από κάποια συμπτώματα στην υγεία σου αλλά όλα γίνονται για καλό, αφού έτσι θα προλάβεις τα χειρότερα.

Καρκίνος
Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές αδυναμίες σου ενώ δεν αποκλείεται να «καθηλωθείς» από μνήμες και παλιές… κακές συνήθειες! Τα καλά νέα ωστόσο έρχονται από την είσοδο του Δία στον Σκορπιό, αφού εγκαινιάζει μια μακρά περίοδο όπου θα μπορέσεις να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντα σου, πλαισιωμένος/η από τους κατάλληλους για σένα ανθρώπους. Επιπλέον θα σε βοηθήσει να περνάς καλύτερα, οπότε άσε τις πολλές… γκρίνιες και άφησε τα χαμόγελα να ανθίσουν!

Λέων
Η είσοδος του Δία στον Σκορπιό ορίζει την έναρξη μιας αναπτυξιακής περιόδου σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σου και μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά προς το καλύτερο. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα αλλά και να πάρεις μια μεγάλη χαρά από έναν «δικό σου» άνθρωπο.
Κατά τα άλλα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα, που θεωρούσες χαμένα ή να σου γίνει ένα δώρο από εκείνα που έχουν ανεκτίμητη συναισθηματική αξία.

Παρθένος
Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο αδύναμο/η, απέναντι σε συναισθηματικές πιέσεις, με συνέπεια να μην αντιδράς λογικά και να ονειρεύεσαι πράγματα που είτε δεν μπορούν να συμβούν, είτε ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να έχεις μια γόνιμη επαφή με την Παράδοση ή με άτομα που την υπηρετούν πιστά. Όσο για τον Δία στον Σκορπιό, σου ανοίγει τον δρόμο για περισσότερα ταξίδια αλλά και την απόκτηση ενός μεταφορικού-επικοινωνιακού μέσου, που θα σου λύσει τα χέρια.

Ζυγός
Ο Δίας, μπαίνοντας στον Σκορπιό, ορίζει την αφετηρία μιας κερδοφόρας περιόδου και μιας σχετικής οικονομικής άνεσης, η οποία ωστόσο θα ήταν λάθος να ξεκινήσει με μια γενναία σπατάλη και μάλιστα για κάτι που θα μπορούσε και να σου… χαριστεί! Περίμενε λοιπόν να εισπράξεις πρώτα κι ύστερα κάνε τις κινήσεις σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε καλεί να φροντίσεις… υγιεινά για την σωματική και ψυχική ευεξία σου, ενώ μπορεί και να σου αποκαλύψει το παρασκήνιο μιας παλιάς προσωπικής υπόθεσής σου.

Σκορπιός
Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου «ανοίγει» τις προοπτικές σου και σε απελευθερώνει, με συνέπεια να μην «αντέχεις» πλέον κάποιους περιορισμούς και να κάνεις το βήμα προς τα εμπρός. Να θυμάσαι όμως ότι δεν είναι δυνατόν να εκπληρώσει όλες σου τις επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για χρόνια. Δώσε του λοιπόν μια καλή «πάσα», ξεκινώντας από την αξιοποίηση των ταλέντων σου. Κατά τα άλλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα δημιουργεί ένα «αγαπησιάρικο» κλίμα στις επαφές σου.

Τοξότης
Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε φέρνει πιο κοντά με τους οικείους σου και δεν αποκλείεται να μπεις στην διαδικασία να αναβιώσεις ή να συντηρήσεις μια οικογενειακή παράδοση. Επιπλέον σε καλεί να διαμορφώσεις έναν «ζεστό» χώρο. Κατά τα άλλα, από σήμερα και μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο, ο Δίας στον Σκορπιό αναλαμβάνει τον ρόλο του «από μηχανής θεού» στην ζωή σου, προστατεύοντάς σε από μη ορατούς κινδύνους. Ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθούν μυστικά ή κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, που έχουν… πολύ ψωμί!

Αιγόκερως
Ο Δίας, περνώντας στον Σκορπιό, αναλαμβάνει να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, με πραγματικούς φίλους αλλά και «φίλους», που κοιτούν μόνον το συμφέρον τους. Και βέβαια, όλο αυτό το κλίμα δεν είναι απαραίτητο να αποδώσει κάτι στα μέτρα σου, αντίθετα μάλλον θα χρειαστεί να… ενεργοποιήσεις τα «φίλτρα» σου, ώστε να προστατέψεις τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους ανθρώπους σου από ένα «σκάνδαλο». Κατά τα άλλα η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα θα οδηγήσει τα βήματά σου σε στέκια και άτομα που σου θυμίζουν πολλά.

Υδροχόος
Η είσοδος του Δία στον Σκορπιό αναζωογονεί τις προοπτικές σου και σε ωθεί να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, έχοντας μάλιστα και την υποστήριξη κάποιου «ισχυρού» ή απλά της… τύχης! Φρόντισε ωστόσο να μην «βολευτείς» σε εύκολες λύσεις αλλά να εκμεταλλευτείς την συγκυρία, ώστε να διακριθείς εκεί όπου πραγματικά έχεις τα προσόντα και θέλεις να πετύχεις το «κάτι παραπάνω». Κατά τα άλλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε ωθεί να φροντίσεις για την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού και της οικογένειάς σου.

Ιχθείς
Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα πλήττει καίρια την βεβαιότητα σου ότι όλα είναι… υπό λογικό έλεγχο, αφού σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και… ψυχοπονιάρη/α! Επιπλέον όμως θα σε φέρει πιο κοντά με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που κατέχουν μια ειδική γνώση ή ξέρουν πολύτιμα μυστικά. Όσο για το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό, ορίζει την έναρξη μιας περιόδου πλούσιας σε ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ σε εφοδιάζει και με την απαραίτητη τύχη σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με νομικές ρυθμίσεις ή τις σπουδές σου.

Πηγή : Astrology.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *