Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Μαρτίου

Κριός
Σήμερα θα φτιάξεις τα πράγματα στη ζωή σου. Ξέρεις τι θες και, νιώθοντας σίγουρος πια για τον εαυτό σου, τολμάς να το διεκδικήσεις. Τυχόν καθυστερήσεις και δυσκολίες που θα έρθουν στο προσκήνιο, δε θα σε πτοήσουν ιδιαίτερα και θα δώσεις άμεσες και σωστές λύσεις. Ενδεχομένως σήμερα να έρθεις σε κόντρα με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αλλά μην επιτρέψεις να βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση και πεις πράγματα που δεν πρέπει, γιατί δε θα κερδίσεις τίποτα.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σε κάνει να δεις πολλά πράγματα από άλλη οπτική και να αμφισβητήσεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τα δεδομένα στη ζωή σου και κυρίως αποφάσεις που έχεις πάρει. Μελέτησε πιο διεξοδικά τα όσα σε απασχολούν και τα όσα έχεις κάνει και βεβαιώσου ότι δεν έκανες λάθος. Μην αλλάζεις εύκολα γνώμη αν δεν είσαι σίγουρος και έχε περισσότερη πίστη στον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Είσαι μάλλον αμετακίνητος στις απόψεις σου και στενόμυαλος, κι αυτό σε φέρνει σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου, που προσπαθούν να σου δείξουν ότι τα πράγματα μπορεί να είναι και αλλιώς απ’ ό,τι πιστεύεις. Με το πλανητικό σκηνικό να σε πιέζει να βρεις άμεσες λύσεις σε προβλήματα, καλά θα κάνεις να ακούς κι άλλες γνώμες, προκειμένου να βοηθηθείς και να βγάλεις μια άκρη.

Καρκίνος
Ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, αλλά δεν ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Συγκεντρώσου και επιστράτευσε τη λογική σου, ώστε να συνειδητοποιήσεις πού ακριβώς είναι το πρόβλημα και να δώσεις άμεσες λύσεις. Με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό έχεις την τύχη με το μέρος σου και θα τα καταφέρεις.

Λέων
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει ιδιαίτερα ενθουσιώδη για τα όσα έχεις πετύχει. Πρόσεχε μόνο μην αφήσεις τη χαρά σου να σε παρασύρει πολύ και μείνεις στάσιμος. Συνέχισε την καλή προσπάθεια που κάνεις και μην αφήσεις τίποτα να σε διακόπτει από την πορεία σου προς την επιτυχία. Δούλεψε σκληρά μεν, χωρίς στρες δε, και όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος
Τη σημερινή μέρα θα καταφέρεις, κάνοντας τις απαιτούμενες διορθώσεις, να πραγματοποιήσεις κάθε σου επιδίωξη. Μη βιαστείς να κινηθείς, ενώ καλό θα ήταν να πάρεις κι άλλες γνώμες, από άτομα που εμπιστεύεσαι.

Ζυγός
Σήμερα επηρεάζεσαι θετικά και υλοποιείς σχέδια και επιθυμίες που καιρό ετοιμάζεις. Κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε ξεκουράζουν, ώστε να γεμίζεις τις μπαταρίες σου και να ανταπεξέρχεσαι στην απαιτητική καθημερινότητα.

Σκορπιός
Σήμερα καλά θα κάνεις να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία, γιατί θα παρουσιαστούν καταστάσεις που θα απαιτήσουν προσοχή και σωστούς χειρισμούς. Μην είσαι απόλυτος στις ιδέες σου και άκουσε κι άλλες απόψεις, που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις.

Τοξότης
Σήμερα προσπάθησε να είσαι προσηνής, απόφυγε κριτική και περιττά σχόλια, μην εκνευρίζεσαι και μην θυμώνεις αν δεν έχεις ουσιαστικό λόγο να το κάνεις. Προσπάθησε να είσαι επιεικής με τους συνομιλητές σου και να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι όλοι κάνουμε λάθη.

Αιγόκερως
Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δώσεις λύση σε ό,τι σε ταλαιπωρεί και σε κρατάει πίσω. Έτσι, θα σχεδιάσεις ανενόχλητος το μέλλον σου. Φρόντισε να είσαι σε επαγρύπνηση, ώστε να αξιοποιήσεις κάθε μέσο που θα έχεις και να οδηγηθείς στην επιτυχία.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από τον Κριό παίζει περίεργα παιχνίδια στην ερωτική σου ζωή ιδίως αν συνδέεται με φίλους ή τη δουλειά σου. Μία αλλαγή στο σπίτι ή στην οικογένεια θα επηρεάσει τις κοινωνικές σου δραστηριότητες ή τα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να προετοιμάσεις πρώτα όσους εμπλέκονται για να μην βρεθείς προ τετελεσμένων γεγονότων.

Ιχθείς
Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις σήμερα σε ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου, οπότε πάρε εκείνες τις αποφάσεις που θα επιφέρουν τις πολυπόθητες αλλαγές στη ζωή σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα διαπιστώσεις ότι έχεις δίπλα σου πολλά άτομα που θέλουν το καλό σου και είναι διατεθειμένα να σε στηρίξουν στο έπακρο.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *