Το bachelor party του Σάκη Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο

Το bachelor party του Σάκη Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο

Το bachelor party του Σάκη Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο

Το ότι ο Σάκης Ρουβάς θα πάει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό. Αυτό όμως που δεν έχει διαρρεύσει καθώς η παραγωγή προσπαθεί να το κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό είναι ο τρόπος συμμετοχής του τραγουδιστή στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι το δυνατό χαρτί του ΣΚΑΪ και εκείνος στηρίζει το κανάλι με όλες τις δυνάμεις του. Έτσι, όταν του έγινε η πρόταση από τον Τούρκο παραγωγό, με τον οποίο τον συνδέει εκτίμηση και φιλία, δεν μπορούσε ν’ αρνηθεί. Άλλωστε, είναι γνωστό, ότι στον Σάκη Ρουβά αρέσουν οι προκλήσεις.

Μπορεί δημοσιεύματα να ήθελαν τον τραγουδιστή να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο ανήμερα του Πάσχα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ειδήσεις, ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί στο νησί τον Μάιο πριν ξεκινήσουν τα lives του X-Factor και δεν θα πάρει μέρος στα αγωνίσματα.

Ωστόσο, θα έχει μαζί τους μουσικούς του για να διασκεδάσει τους παίκτες, αλλά και την Κάτια Ζυγούλη, με  την οποία λέγεται ότι θα κάνουν κοινό bachelor party ενόψει του γάμου τους.

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

 

Πηγή : gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *