Τρία νέα bars που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας!

Τρία νέα bars που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας!

Τρία νέα bars που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας!

 

Heads & Tails

Κρυμμένο σε μια μικρή πάροδο στις Φοινικούδες, το Heads & Tails μπορεί να περηφανευτεί ότι σερβίρει υπέροχα signature cocktails που επιμελήθηκε ο Αργύρης Asleep. Ανάμεσα σε αυτά, ξεχωρίζει το Miltown με passion fruit αλλά και το Head & Tails που το μοιράζεσαι με την παρέα σου! Π.Π.
Νικολάου Λανίτη 14, Λάρνακα, 24657040 Δευτέρα- Πέμπτη 18:00-2:00, Παρασκευή-Κυριακή 18:00-3:00

Άλγεβρα

Το νέο, ατμοσφαιρικό μπαρ της Λεμεσού ακούει στο όνομα Άλγεβρα και έρχεται να προσθέσει κάτι συναρπαστικό στη νυχτερινή σου έξοδο. Σερβίρει ελληνική πειραγμένη κουζίνα με δημιουργίες του σεφ Βασίλη Ιωαννίδη, όπως την τρυφερή πανσέτα Άλγεβρα, σιγομαγειρεμένη για 5 ώρες σε γλυκάνισο και πορτοκάλι ή το αλμυρό γαλακτομπούρεκο με λούντζα και διάφορα τυριά. Δευτέρα με Παρασκευή μεταξύ 6 και 9, το μπαρ σού κερνάει finger food για να συνοδέψεις το ποτό σου. Η ευφάνταστη και προσεγμένη fusion κουζίνα σε συνδυασμό με την καλή ελληνική μουσική, τις πολλές επιλογές από ετικέτες κρασιών και μπίρας, τα κλασικά και μη cocktails σε ένα περιβάλλον χαμηλού φωτισμού από πέτρα πολλαπλασιάζουν το κέφι σου. Κ.Ε.
Αγίου Νεοφύτου & Κιτίου Κυπριανού, Λεμεσός, 25828282

Forty Two Bar

Το γωνιακό κτήριο στη συμβολή Στασικράτους και Σπύρου Κυπριανού, απέκτησε ξανά ζωή! Με μίνιμαλ διακόσμηση και lounge μουσική, το Forty Two Bar στο ισόγειο, διαθέτει μια πλούσια κάβα με ετικέτες από Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη και Νέο Κόσμο και signature cocktails από έμπειρους bartenders, όπως το δημοφιλές 42 Macho, με βάση το ρούμι. Απόλαυσέ τα με τη συνοδεία μικρών πιάτων, όπως το rib-eye steak, τα mini burgers και τα spring rolls με πάπια. Η βραδιά σου θα συνεχιστεί στο Box 42, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, για διασκέδαση μέχρι το ξημέρωμα με τα τελευταία ελληνικά και ξένα hits που μιξάρουν djs από την Κύπρο και το εξωτερικό. NT.A.

Στασικράτους 42, Λευκωσία, 70088770, Τρίτη-Κυριακή 15:00-2:00

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *