Βαλαβάνη και Βάσαλος με δική τους εκπομπή – Όλες οι λεπτομέρειες

Βαλαβάνη και Βάσαλος με δική τους εκπομπή – Όλες οι λεπτομέρειες

Βαλαβάνη και Βάσαλος με δική τους εκπομπή – Όλες οι λεπτομέρειες

Είναι ένα δίδυμο που πουλάει πολύ! Η σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ήταν εξαρχής ένα καλό τηλεοπτικό προϊόν για… μεγάλες πωλήσεις.

Η παραγωγή του Survivor φρόντισε να «πουλήσει» στο κοινό μια παράξενη ερωτική κατάσταση εντός παιχνιδιού ή οποία εκτός διαψεύσθηκε από τους ίδιους, όμως ακόμη και η φιλική τους σχέση κεντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου.

Οπότε το κανάλι ΣΚΑΪ σκέφτηκε κάτι πολύ έξυπνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr και του Τάδε…Effie, έρχεται συνεργασία – φωτιά που θα κάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης να χτυπήσουν κόκκινο (ή έτσι θέλουν να πιστεύουν τουλάχιστον).

Το κανάλι ΣΚΑΙ μπορεί να είχε αποδεσμεύσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο βρισκόταν στο παιχνίδι επιβίωσης όμως μετά την αποχώρησή της ήταν σίγουρο πως θα τη γυρίσει πίσω έτσι όπως κι έγινε καθώς την είδαμε σε ρόλο παρουσιάστριας στους αγώνες της Εθνικής ομάδας και μάλλον γλυκάθηκαν από αυτό και είπαν να το πάνε ένα level παραπάνω βάζοντας και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο «παιχνίδι».

Το project δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες μας αλλά η πρόταση για μια κοινή εκπομπή έχει πέσει στο τραπέζι και οι πρώτες συζητήσεις μάλιστα έχουν γίνει χωρίς τίποτα να έχει «κλειδώσει»…

Πηγή : youweekly.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *