Βασιλική Χατζηαδάμου: «Υπήρξαν στιγμές που διερωτήθηκα αν είμαι καλή μητέρα»

Βασιλική Χατζηαδάμου: «Υπήρξαν στιγμές που διερωτήθηκα αν είμαι καλή μητέρα»

Βασιλική Χατζηαδάμου: «Υπήρξαν στιγμές που διερωτήθηκα αν είμαι καλή μητέρα»

Το 2018 θα την παρακολουθούμε στην τηλεόραση και θα την ακούμε στο ραδιόφωνο μέσα από τη συχνότητα του Active 107.4 & 102.5. Η Βασιλική Χατηαδάμου, ανάμεσα στο ρόλο της παρουσιάστριας και της ραδιοφωνικού παραγωγού, ωστόσο, έχει να αναλάβει και το ρόλο της συζύγου και μητέρας, προσπαθώντας να βρει τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλική Χατζηαδάμου: Λίγες μέρες πριν από την τηλεοπτική επιστροφή της μιλά για όλα

Μιλώντας στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη, η Βασιλική απάντησε πώς καταφέρνει να είναι πάντα τυπική στα καθήκοντά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλική Χατζηαδάμου: «Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου μόνιμα στο ραδιόφωνο»

«Πώς προλαβαίνεις να είσαι πάντα τυπική στα καθήκοντά σου στο σπίτι, ως σύζυγος και μητέρα. Δεν παραμέλησες ποτέ την οικογένειά σου;», τη ρωτάω. «Είναι φορές, εκτων πραγμάτων,που κάτι αφήνεις πίσω. Είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν το πρόγραμμα είναι συνεχώς πιεσμένο. Υπήρξαν στιγμές που διερωτήθηκα αν είμαι καλή μητέρα. Προσπαθώ να μη στερώ την παρουσία μου από την οικογένειά μου και να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις που συνεπάγονται μετά τον ερχομό των δυο παιδιών».

Η Βασιλική σάς κρατά συντροφιά καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι στον Active 107.4 & 102.5. Στη «Μουσική Αυλαία», όπως ονομάζεται η εκπομπή της, μπορείτε να ακούσετε διαχρονικά τραγούδια, αλλά και όλα όσα μοιράζεται με τους ξεχωριστούς προσκεκλημένους της. Συντονιστείτε!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *