1.200 καλεσμένοι στο βασιλικό γάμο θα μείνουν νηστικοί

1.200 καλεσμένοι στο βασιλικό γάμο θα μείνουν νηστικοί

1.200 καλεσμένοι στο βασιλικό γάμο θα μείνουν νηστικοί

Θεωρείται ο «γάμος της χρονιάς» για το Ηνωμένο Βασίλειο και υπολογίζεται πως ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα στηθούν ανυπόμονα μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να δουν τον πρίγκιπα Χάρι να παντρεύεται τη Μέγκαν Μαρκλ στις 19 Μαΐου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Τα προσκλητήρια του λαμπερού γάμου έχουν ήδη μοιραστεί, 600 είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι, που θα είναι παρόντες στην τελετή και επιπλέον 2.640 άνθρωποι έχουν προσκληθεί στο πάρκο των ανακτόρων του Ουίνδσορ για να δουν από κοντά την άφιξη του γαμπρού και της νύφης. Από αυτούς 1.200 άτομα, από διαφορετικά μέρη της χώρας, που έχουν ξεχωρίσει για την κοινωνική τους προσφορά ή έχουν παράξει φιλανθρωπικό έργο, θα έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται στους χώρους γύρω από το κάστρο του Ουίνδσορ, ώστε να είναι οι πρώτοι που θα δουν το παντρεμένο πλέον ζευγάρι να εξέρχεται από το κάστρο.

Όμως, αν και οι προσκλήσεις σε αυτά τα άτομα είχαν στόχο να δημιουργήσουν γέφυρες μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και των απλών ανθρώπων, ο στόχος, μάλλον δεν θα επιτευχθεί, αφού όπως έκανε γνωστό ο Guardian, οι άνθρωποι αυτοί θα μείνουν νηστικοί στον κατά τα άλλα χλιδάτο γάμο της Γηραιάς Αλβιόνας. Συγκεκριμένα, μετά τον γάμο οι 600 επίσημοι προσκεκλημένοι θα παραστούν στη δεξίωση της βασίλισσας Ελισάβετ στα ανάκτορα του Ουίνδσορ ενώ το ίδιο βράδυ, ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραθέσει δεξίωση σε 200 τυχερούς καλεσμένους στην έπαυλη Φρόγκμορ Χάους, σε απόσταση περίπου 1 χλμ από τα ανάκτορα του Ουίνδσορ.

Όμως, οι 1.200 απλοί πολίτες και προσκεκλημένοι στον βασιλικό γάμο έλαβαν πρόσφατα επιστολές από τους εκπροσώπους της βασίλισσας Ελισάβετ στις κατά τόπους κομητείες στις οποίες τους συμβουλεύουν «να φέρουν ένα πικ νικ μεσημεριανό καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουν φαγητό και ποτό στο σημείο».

Πηγή: Protothema.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *