17χρονο μοντέλο μαχαιρώθηκε 140 φορές από τη 19χρονη αδελφή της

17χρονο μοντέλο μαχαιρώθηκε 140 φορές από τη 19χρονη αδελφή της

17χρονο μοντέλο μαχαιρώθηκε 140 φορές από τη 19χρονη αδελφή της

Τραγικό θάνατο βρήκε το 17χρονο μοντέλο Στεφανία Ντουμπρόβινα, όταν η 19χρονη αδελφή της, Ελισαβέτα, της επιτέθηκε, τη μαχαίρωσε 140 φορές, της έκοψε τα αυτιά και της έβγαλε τα μάτια.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, το συμβάν έλαβε χώρα σε διαμέρισμα 42χρονου άνδρα στην Αγία Πετρούπολη. Σύμφωνα με την Komsomolskaya Pravda, το πτώμα της 17χρονης κατακρεουργήθηκε από την αδελφή της.

Η 17χρονη είχε ποζάρει γυμνή σε φωτογραφήσεις, ωστόσο συνεργάτης της διέψευσε φήμες ότι είχε παίξει σε πορνογραφικές ταινίες και ότι εργαζόταν ως συνοδός, υποστηρίζοντας ότι απλά προσπαθούσε να προωθήσει την καριέρα της ως μοντέλο.

stefania

Φίλη της δήλωσε στην εφημερίδα πως τη νύχτα που δολοφονήθηκε είχε πάει να δει έναν άνδρα ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αστυνομική πηγή είπε ότι οι τρεις τους – ο άνδρας, η Ελισαβέτα και η Στεφανία- έκαναν πάρτι εκείνο το βράδυ, και όταν το αλκοόλ τελείωσε, αυτός πήγε να αγοράσει. Ωστόσο, μόλις έκλεισε την πόρτα πίσω του, η 19χρονη φέρεται να επιτέθηκε στην αδελφή της με μαχαίρι.

Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, η 19χρονη είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ αντέγραφε την εμφάνιση της νεαρότερης αδελφής της, και φέρεται να τη ζήλευε. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα δύο κορίτσια ήταν ορφανά.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *