1ο Φεστιβάλ Μπύρας στη Λεμεσό

 1ο Φεστιβάλ Μπύρας στη Λεμεσό

 1ο Φεστιβάλ Μπύρας στη Λεμεσό

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό Φεστιβάλ από 23 μέχρι 27 Ιουλίου στο Χώρο Στάθμευσης του Εναερίου στην Λεμεσό!

Η DISPLAY ART PLC, διοργανώτρια Εταιρεία του καταξιωμένου SeptemberFest Nicosia Beer Festival παρουσιάζει για πρώτη φορά από τις 23 μέχρι 27 Ιουλίου 2018 το 1Ο Φεστιβάλ Μπύρας MEDFEST-LIMASSOL BEER FESTIVAL με στόχο να καταστεί ετήσιος θεσμός και σημείο αναφοράς για τη Λεμεσό. Το Φεστιβάλ έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Δημάρχου του Δήμου Λεμεσού.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης του Εναέριου στην Λεμεσό χωρητικότητας μέχρι 10 χιλιάδων επισκεπτών με άνετους χώρους στάθμευσης. Θα λειτουργήσει από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 27 Ιουλίου από τις 19.00-24.00. Η είσοδος θα είναι €7,00 με ένα ποτό δωρεάν για όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ. Είσοδος ελεύθερη για παιδιά ηλικίας μέχρι 12 χρονών (απαραίτητη συνοδεία από γονείς). Προπώληση εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας του Φεστιβάλ www.med-fest.com και στα ταμεία εισόδου του Φεστιβάλ.

35 και πλέον περίπτερα παραγωγών και διανομέων εισαγόμενων και τοπικών μπυρών, φαγητό για όλα τα γούστα σε ένα ευχάριστα διαμορφωμένο χώρο είναι μόνο μερικά από όσα υπόσχεται το MEDFEST στους επισκέπτες του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια τεράστια ποικιλία μπύρας με περισσότερες από 100 ετικέτες μπύρας σε χαμηλές τιμές.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν καλλιτέχνες και συγκροτήματα όλων των μουσικών ακουσμάτων από την Ελλάδα και την Κύπρο. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα παρουσιαστούν είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με τον Χρήστο Θηβαίο, την Μιρέλα Πάχου, τον Steve Tesser και τους Prospectus, ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον Κυριάκο Κυανό, ο Δημήτρης Μπάσης σε ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, αφιέρωμα στην Ελληνική Ροκ μουσική με τα Υπόγεια Ρεύματα – Magic de spell και Κίτρινα Ποδήλατα, και πολλοί άλλοι οι οποίοι θα προσφέρουν αξέχαστες βραδιές με το καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ροκ και ποπ βραδιές και πολλά άλλα καλύπτοντας όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα.

www.med-fest.com
www.facebook.com/medfest.limassolbeerfestival/

Χορηγοί Επικοινωνίας: SFERA 96,8, ACTIVE 107,4, KISS FM 89

Για περισσότερες πληροφορίες:
DISPLAY ART Plc
Tel: 22485420

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *