Αυτά τα Χριστούγεννα η Lidl Κύπρου χαρίζει αγάπη

Αυτά τα Χριστούγεννα η Lidl Κύπρου χαρίζει αγάπη

Αυτά τα Χριστούγεννα η Lidl Κύπρου χαρίζει αγάπη

Μία τρυφερή γιορτινή ταινία, μεταφέρει το μήνυμα αγάπης των Χριστουγέννων μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας της Lidl Κύπρου είναι ένα μικρό αγόρι το οποίο γράφει γράμμα στον Άγιο Βασίλη περιγράφοντας με ειλικρίνεια και αθωότητα τις ζαβολιές και τα “φάουλ” που έκανε τη χρονιά που πέρασε, ενώ εξομολογείται πως περιμένει με ανυπομονησία τις αγαπημένες του γιορτινές λιχουδιές. Ο μικρός μας φίλος γνωρίζει ότι «η διατροφή δεν είναι παιχνίδι», όπως γνωρίζει και ότι «Χριστούγεννα είναι – όλο και κάτι παραπάνω θα φάμε όλοι». Έτσι, θέλοντας να φροντίσει τη διατροφή του αγαπημένου του Άγιου Βασίλη, αφού είναι αυτός που το παρακάνει κάθε χρόνο με τα μπισκότα, του επιφυλάσσει ένα πιάτο «έκπληξη», ένα πιάτο με μήλα!

Την ταινία συνδημιούργησε με τη Lidl Κύπρου η διαφημιστική εταιρία «ΓΝΩΜΗ», ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε η «Cube» με σκηνοθέτη τον Χρήστο Κανάκη.
Η Lidl Κύπρου και φέτος μπαίνει σε γιορτινή φάση και χαρίζει αγάπη, ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα. Έτσι με κάθε πώληση προϊόντων Favorina προσφέρονται 0.10€, υποστηρίζοντας το επισιτιστικό πρόγραμμα του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Lidl Κύπρου και τα εκλεκτά προϊόντα Deluxe και Favorina συνθέτουν ένα λαχταριστό εορταστικό μενού, θέλοντας να προσφέρουν τη γιορτινή αίγλη σε κάθε κυπριακό τραπέζι. Εκλεκτά κρεατικά, πουλερικά, θαλασσινά, τυριά, ζυμαρικά, σάλτσες, μπαχαρικά, μπισκότα, γλυκίσματα και πολλές άλλες γιορτινές λιχουδιές θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σε κάθε σπίτι.
Μάθετε περισσότερα στο:

www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy/
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_/
https:/www.instagram.com/lidl_cyprus/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *