ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ' άστρα για σήμερα, 20 Απριλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ 
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικές κυρίως υποθέσεις όπου όντως μπορεί να πετύχεις πολλά μέσα από επαφές και συναντήσεις με άτομα που γνωρίζουν καλά κάποιες ειδικές λεπτομέρειες. Κινητικότητα ωστόσο υπάρχει και στον κοινωνικό τομέα, ίσως μάλιστα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με άτομα που ξεχωρίζουν για το στιλ ή τις ιδέες τους.
Μέχρι και το μεσημέρι θα είσαι αφοσιωμένος/η σε επαγγελματικά θέματα και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να κλείσεις. Από κει και πέρα, θα αρχίσει να σε πιάνει ένα είδος επαναστατικότητας και ανεξαρτησίας και θα θέλεις να τελειώνεις απ’ όλα και να ασχοληθείς με πιο σημαντικά πράγματα. Είναι πολύ πιθανό πάντως να δεχτείς την πρόταση ενός ατόμου, σχετικού με τον κοινωνικό ή επαγγελματικό σου κύκλο, που θα ήθελες να γίνει κάτι μεταξύ σας, με το οποίο υπάρχει χημεία και σου αρέσει το στιλ του.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να θέλεις να βρεθείς μόνος/η με κάποιους φίλους σου, να πείτε τα νέα σας, να γελάσετε και να ξαναθυμηθείτε τα καμώματα και τις στιγμές σας τότε που ήσασταν ελεύθεροι.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα καλείσαι να βγεις από το «ραχάτι» σου και να περάσεις στην δράση, αφού πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν συνάδουν με την νοοτροπία σου, σε κάνουν να νοιώθεις μεγαλύτερη ανασφάλεια για το τι μέλλει γενέσθαι. Το καλό πάντως είναι ότι όλοι οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι ανοικτοί, με συνέπεια να βρεθούν λύσεις ακόμη κι εκεί που δε φαίνονται!
Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, έχει ξαναγυρίσει ορθόδρομη και πλέον όλα θα μπουν σε μια σειρά στην ερωτική σου ζωή ή τουλάχιστον αυτό περιμένεις. Το θέμα βέβαια είναι να έχεις αφήσει πίσω το παρελθόν και να έχεις ξεπεράσει κάποια κολλήματά σου. Σήμερα πάντως ίσως έρθεις σε επαφή με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα τεστάρει το κατά πόσο έχεις αλλάξει μυαλά, ενδεχομένως και προκαλώντας σε να κάνεις κάτι που ξεφεύγει τελείως από τα πλαίσιά σου. Μπορεί να σε εκνευρίσει αλλά κι έλξη μεταξύ σας θα είναι έντονη.
Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να ακούσεις τις συμβουλές του συντρόφου σου και να μην κινήσεις ακόμα καμία διαδικασία που να αφορά σε ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα. Τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ή να υπάρξουν στην πορεία εκπλήξεις που δε θα σου αρέσουν. Γι’ αυτό περίμενε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η διερεύνηση του παρασκηνίου εξακολουθεί να είναι το βασικό προαπαιτούμενο για να μην υποπέσεις σε λάθη και να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Ίσως μάλιστα μια πληροφορία «εκ των έσω» να σε οδηγήσει στο να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Κατά τα άλλα βέβαια αναμένεται να υπάρξει και μπόλικος επικοινωνιακός «θόρυβος» που θα σε αποσπάσει από τον στόχο σου.
Από το μεσημέρι και μετά θα είσαι πολύ πιο χαλαρός/η και χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις για μια ερωτική σου υπόθεση, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να κάνεις μια αιφνιδιαστική κίνηση για να έρθεις πιο κοντά σε ένα άτομο που θέλεις και να αποκτήσεις στενότερη επαφή μαζί του. Το χιούμορ κι η άνεση στην επικοινωνία θα σε βοηθήσουν αρκετά, ωστόσο, είναι πιθανό από τις αντιδράσεις του να μην καταλάβεις, αν ενδιαφέρεται ερωτικά ή φιλικά.
Αν είσαι σε σχέση, είστε εφευρετικοί κι οι ιδέες δε σας λείπουν, ακόμα και για να αυξήσετε το εισόδημά σας, όμως όσο είναι ο κυβερνήτης σου, Ερμής ανάδρομος, τα πράγματα στραβώνουν. Αυτό βέβαια δε σας εμποδίζει να κάτσετε και να τις επεξεργαστείτε περισσότερο, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να είστε ετοιμοπόλεμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Για σένα η ημέρα έχει έναν κοινωνικό χαρακτήρα κι έχεις μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις και σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα βέβαια, δε θα λείψουν και οι ανησυχίες ή οι προβληματισμοί για την πορεία των οικονομικών σου, αφού αναμένονται έκτακτες ανάγκες και υποχρεώσεις.
Μέχρι και αργά το μεσημέρι που η Σελήνη θα είναι απέναντί σου θα έχεις μια συναισθηματική διέγερση ή μια νευρικότητα που θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου. Σταδιακά όμως θα αποφορτιστείς και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι και να βλέπεις αλλιώς τα πράγματα, ακόμα και στα ερωτικά σου. Μάλιστα μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι το να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου και να ρισκάρεις λίγο περισσότερο με ένα πρόσωπο που θέλεις, αρκετά διαφορετικά από όλα τα υπόλοιπα που σε έλκυαν στο παρελθόν, θα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία.
Αν είσαι σε σχέση, από το απόγευμα και μετά θα είσαι τελείως διαφορετικός άνθρωπος, με διάθεση ακόμα και να συζητήσεις με τον σύντροφό σου μια αγορά που μέχρι πρότινος αρνιόσουν, θεωρώντας το κόστος της υψηλό. Ωστόσο, θα πειστείς ότι αξίζει τα λεφτά της.

ΛΕΩΝ 
Η αναζήτηση συμμάχων αλλά και η διευθέτηση κάθε είδους αντιπαλότητας δείχνουν να είναι το κύριο μέλημά σου σε μια ημέρα που τα έχει όλα: Επαγγελματικές συναντήσεις, κοινωνική ζωή και -γιατί όχι;- μια πιο στενή σχέση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτό το τελευταίο όμως δεν θα είναι για καλό αφού θα αναδειχθούν θέματα που βρίσκονται «κάτω από το χαλί».
Πιο εξωστρεφής και με περισσότερη ενέργεια θα είσαι από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα περάσει απέναντί σου, στον Υδροχόο, γι’ αυτό θα θέλεις να συναντήσεις και να συναναστραφείς με κόσμο. Είναι πολύ πιθανό να μετέχεις σε μια γιορτή ή εκδήλωση, περισσότερο όμως για να έρθεις σε επαφή με διαφορετικό κόσμο, μήπως και θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα σε συναρπάσει, ώστε να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Πάντως η αυτοπεποίθηση και το ξεχωριστό σου στιλ θα σε κάνουν το επίκεντρο του αντίθετου φύλου, οπότε όλα είναι πιθανά.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως σε πιάσει ο εγωισμός που καλό θα ήταν να μην τον αφήσεις να σε παρασύρει γιατί το πιο πιθανό είναι να ενοχληθείς από ένα πείραγμα του συντρόφου σου και τελικά να τσακωθείτε για ασήμαντο λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ποικίλα καθήκοντα σε κρατούν «stand by» αλλά επειδή όλα εκείνα που δεν ορίζεις αποκλειστικά εσύ θα πηγαίνουν σαν τον κάβουρα, ίσως τελικά δεν είναι σκόπιμο να θυσιάσεις τον χρόνο σου, ασχολούμενος/η με θέματα των άλλων. Αντίθετα, αν απεμπλακείς από το αίσθημα ευθύνης σου και «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, όλα θα σου φανούν πιο βατά.
Είναι πολύ πιθανό να έχεις τραβήξει το ενδιαφέρον ενός προσώπου από τη δουλειά σου που όμως, πέρα από τα βλέμματα που σου ρίχνει ή τα χαμόγελα που σου πετά, δεν έχει κάνει κάποια κίνηση να σε προσεγγίσει περισσότερο. Κι εσύ όμως δεν το προκαλείς ώστε να αρχίσει να εκδηλώνεται και να γίνει πιο συγκεκριμένο. Μπορεί να σου αρέσει αυτή η κατάσταση ίσως γιατί ακόμα κι έτσι, κάπως σπάει τη μονοτονία, συν το ότι δεν έχεις αποφασίσει αν θέλεις να γίνει κάτι μεταξύ σας ή όχι.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αισθάνεσαι μια κούραση αλλά ψυχολογικά είσαι καλά κι έτσι θα χαρείς τη συντροφιά του ανθρώπου σου και θα απολαύσεις ένα όμορφο βράδυ.

ΖΥΓΟΣ 
Καλείσαι να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στα ενδιαφέροντά σου και τα κελεύσματα της καρδιάς σου, από την μια πλευρά και τις οικονομικές προτεραιότητές σου από την άλλη. Και σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις εξ ίσου καλά σε αμφότερους τους τομείς, εξασφαλίζοντας τόσο τις εφήμερες απολαύσεις σου, όσο και μια συμφέρουσα ρύθμιση ή συμφωνία.
Η κοινωνικότητά σου θα φτάσει στα ύψη σήμερα και πέρα από φίλους που θέλεις να συναντήσεις και να ανταλλάξεις ευχές και νέα, ίσως επιχειρήσεις να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα, αλλά λόγω Πάσχα και αργιών, δεν έχετε καταφέρει ακόμα να βρεθείτε. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ιδιότυπο φλερτ με κάποιον/α που ανήκει στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο που θα σε διασκεδάσει αρκετά, αν και θα αφεθούν σαφή υπονοούμενα ότι θέλει κάτι παραπάνω από σένα.
Αν είσαι σε σχέση, μια βραδινή έξοδος για φαγητό ή σε ένα κινηματογράφο με την παρέα σας ή οι δυο σας, είναι καλή ιδέα για να αλλάξετε περιβάλλον και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Υπάρχει ακόμα περίπτωση άλλο να κανονίσετε κι άλλο τελικά να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Μάλλον ήρθε η στιγμή να βάλεις στην άκρη το συναίσθημά σου και να επιλέξεις εκείνο που σε συμφέρει περισσότερο. Ίσως βέβαια να στενοχωρήσεις κάποιον/α με τις επιλογές σου αλλά δεν γίνεται αλλιώς, αφού δεν είναι σοφό να χάσεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Επιπλέον θα χρειαστεί να μετακινηθείς ή τουλάχιστον να αλλάξεις κάποια πράγματα στον χώρο σου.
Αν ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο ίσως είναι προτιμότερο στην παρούσα φάση να αφήσεις το στίγμα σου και μετά να κάνεις πίσω, περιμένοντας την ανταπόκρισή του, παρά να επιμείνεις. Μπορεί να σου φανεί ότι παραχωρείς τον έλεγχο, στην ουσία όμως εσύ κάνεις κουμάντο. Αν μάλιστα αποστασιοποιηθείς ή στρέψεις την προσοχή σου σε άλλα θέματα, μάλλον θα το τσιγκλήσεις, αφού θα το εκλάβει ως αδιαφορία και θα αντιδράσει άμεσα. Μη φοβάσαι να ρισκάρεις, γιατί οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.
Αν είσαι σε σχέση, το πρώτο μισό της ημέρας θα τρέχεις να διευθετήσεις διάφορα γραφειοκρατικά σου θέματα ή άλλες υποχρεώσεις που δεν πρόλαβες χθες, ενώ μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να σου προκαλέσει αναστάτωση. Θα προσπαθήσεις όμως να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί θέλει το βράδυ να είναι όλο για σένα και το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η ημέρα προσφέρεται για την διεκπεραίωση επαγγελματικών και εργασιακών υποθέσεων, όπου καλείσαι να βρεις τις κατάλληλες «άκρες» αλλά και να διορθώσεις σφάλματα ή ατέλειες που σε «κρατάνε» πίσω. Επιπλέον μπορεί να ξαναβρεθείς σε ένα γνώριμο περιβάλλον, αναβιώνοντας προοπτικές του παρελθόντος. Παράλληλα, θα σου γίνει μιαπρόταση για ταξίδι.
Η ανταλλαγή απόψεων με κάποια κοντινά σου πρόσωπα για μια ερωτική σου υπόθεση που σε καίει θα σε βοηθήσει να δεις εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, αφού όσο είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η η κρίση σου δεν είναι σωστή. Αν μάλιστα ακολουθήσεις τη συμβουλή τους να αφήσεις χώρο στο άλλο άτομο, χωρίς τη στενή σου παρουσία κι επικοινωνία, τότε μπορεί να δεις την κατάσταση να αλλάζει πολύ γρήγορα προς τη θετική κατεύθυνση.
Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να μη σου αρέσει ένας συγγενής ή γνωστός σας, με τον οποίο ο σύντροφός σου έχει στενότερες επαφές αλλά να μην είχες αναφέρει και τίποτα γι’ αυτό και στην πρότασή του να βρεθείτε σήμερα, θα αρνηθείς, λέγοντάς του ειλικρινά τη γνώμη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Σήμερα μπορεί να βρεθείς και να συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, βρίσκοντας μάλιστα δημιουργικές διεξόδους στους κοινούς προβληματισμούς σας. Βέβαια, τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στον οικονομικό τομέα αναμένονται διακυμάνσεις κι ίσως τελικά το πιο σημαντικό για σένα σε αυτήν την φάση είναι το να καταλήξεις στο τι θες πραγματικά και τι όχι.
Μέχρι το μεσημέρι που θα βρίσκεται η Σελήνη στο ζώδιό σου θα φροντίσεις να κρατήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στα συναισθήματα και τη λογική σου και δε θα πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετική με τα ερωτικά σου. Από κει και πέρα όμως, οι επιθυμίες σου θα ενταθούν και η ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της ερωτικής σου ζωής θα είναι μεγάλη, οπότε δεν αποκλείεται μια αλλαγή τακτικής, εφ’ όσον βλέπεις ότι ακολουθώντας την πεπατημένη το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Ίσως μάλιστα σκεφτείς ότι δεν θα ήταν κακό να στραφείς προς την προσωρινή σου ικανοποίηση και να μην είσαι μόνος/η, μέχρι να βρεθεί κάτι πιο αξιόλογο για σχέση.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να υπάρξει ένα έκτακτο έσοδο που όμως δε θα το χαρείτε για πολύ αφού θα έρθει να καλύψει ένα έξοδο των προηγούμενων ημερών. Τουλάχιστον όμως, έστω κι έτσι, θα είστε η μία η άλλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Σήμερα ο ρόλος σου είναι πρωταγωνιστικός και καλείσαι να αντεπεξέλθεις σε ποικίλες προκλήσεις της καθημερινότητας. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα θα πιστοποιήσεις πως όταν τίθενται πρακτικά ζητήματα, τα καταφέρνεις μια χαρά, έστω και με τον δικό σου «ασύμβατο» τρόπο. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις.
Πιο χαλαρός/η έως υποτονικός/η θα είσαι τουλάχιστον το πρώτο μισό της ημέρας, όμως από το αργά το μεσημέρι που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιό σου θα αρχίσεις να ανακτάς την ενεργητικότητά σου. Για ένα τουλάχιστον διήμερο θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρουν του αντίθετου φύλου, οπότε καλό θα ήταν να βγάλεις τα καλύτερα στοιχεία σου. Μια θετική εξέλιξη με ένα πρόσωπο που σου αρέσει καιρό είναι πολύ πιθανή, ενώ δεν αποκλείεται ένα καινούργιο να μπει στη ζωή σου με μάλλον παράδοξο τρόπο. Γενικά πάντως, η περίοδος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ερωτικά σου.
Αν είσαι σε σχέση, επειδή είναι λογικό να αυξηθεί η τάση σου για ανεξαρτησία, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνος/η σου να ασχοληθείς με ένα ενδιαφέρον σου ή να συναντήσεις φίλους σου και βέβαια το ταίρι σου δε θα σου πει «όχι».

ΙΧΘΥΕΣ 
Τα «εσωτερικά» θέματα που σε απασχολούν δεν μπορούν να βρουν άμεσα μια λύση, οπότε μην «τρώγεσαι με τα ρούχα σου» και προσπάθησε είτε να μοιραστείς τις σκέψεις και τις ιδέες σου με άλλους είτε να «ξεχαστείς», παράγοντας έργο και τακτοποιώντας πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Αν ωστόσο νοιώσεις κουρασμένος/η, μην ζορίσεις τον εαυτό σου.
Με την Αφροδίτη ακόμα στο ζώδιό σου και ορθόδρομη, οι ευκαιρίες να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή είναι αρκετές. Αυτό που όμως είναι απαραίτητο για σένα και οφείλεις να προσέξεις είναι να μην χαραμίσεις την ενέργειά σου με πρόσωπα που δεν είναι κατάλληλα για σένα ή οι επιδιώξεις τους είναι τελείως διαφορετικές. Προσπάθησε λοιπόν να αντισταθείς στην έλξη, όσο κι αν σου είναι δύσκολο και μην πιστέψεις ότι αν είσαι εσύ αλλιώς, ο/η άλλος/η θα αλλάξει γιατί θα φας χρόνο τσάμπα.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα πολύ στενό σου πρόσωπο ίσως σήμερα σε ενοχλήσει, λέγοντάς σου ότι «κρέμεσαι» από το ταίρι σου και θα έπρεπε να κάνεις προσπάθειες να ανεξαρτητοποιηθείς γιατί έτσι θα κάνεις καλό και στη σχέση. Πριν αντιδράσεις, σκέψου ότι τουλάχιστον ως ένα σημείο μπορεί να έχει δίκιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτει για τη νέα εκπομπή με την σύζυγο του, Αντελίνα (vid)

Όσα θα δούμε σύντομα στον ΣΚΑΪ "πρόδωσε" ο Χάρης Βαρθακούρης! Αμέσως μετά το τέλος του Big Brother Live, ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη...

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από το The Bachelor (vid)

Η Τελετή των Ρόδων ολοκληρώθηκε με άλλη μία αποχώρηση. Μετά από μία εβδομάδα δοκιμασιών ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήρθε η ώρα να επιλέξει ποια κοπέλα θα...

Big Brother: Αποχώρησε η Ραμόνα Μοροσάνου (vid)

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Δημήτρης Πυργίδης συνεχίζουν άλλη μια εβδομάδα στο Big Brother. Εκτός Big Brother βρίσκεται η Ραμόνα Μοροσάνου. Η ίδια πήρε...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 28 Νοεμβρίου

ΚριόςΟι υποθέσεις σου σήμερα κυλάνε πιο αργά, αλλά και πιο σταθερά, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις βήματα που σε εξελίσσουν. Παράλληλα, χρησιμοποιείς...

Christmas Decor: Πανέμορφα φυτά για να διακοσμήσετε το εσωτερικό του σπιτιού σας

Σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε ακόμη μία πινελιά χριστουγέννων στον χώρο σας και να μπείτε σε κλίμα γιορτών, εμείς βρήκαμε τα πιο όμορφα...

Συνεχίζεται ο μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός του «Φιλελευθέρου»

Η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» επανέρχεται με ακόμη ένα μεγάλο διαγωνισμό για τα Χριστούγεννα! Ο διαγωνισμός«ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» που συνεχίζεται αυτή την...

LIKE NEWS

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει συζητήσει για τη «Φάρμα» αλλά… κάτι ετοιμάζει (vid)

Που θα βρεθεί, τελικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο β' μισό της σεζόν; Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρωί του Σαββάτου....

Ξέσπασε ο Σπύρος με την Έρη στο My Style Rocks – «Μην ειρωνεύεσαι, ο κόσμος δεν έχει για ψωμί» (vid)

Τα σχόλια της Έρης έφεραν την αντίδραση του Σπύρου στο My Style Rocks. Κόντρα υπήρξε ανάμεσα στον Σπύρο και στην Έρη στο My Style Rocks,...

«Η Μάρω Κοντού δεν ήταν σαν τον Κωνσταντάρα, ήθελε να δείξει ότι ήταν πιο σταρ»

"Στην πορεία όμως της καριέρας της, νομίζω ότι άλλαξε..." Στο Λοιπόν και την Φρόσω Σιδηροκαστρίτη παραχώρησε συνέντευξη ένας από τους τελευταίους πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου,...

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτει για τη νέα εκπομπή με την σύζυγο του, Αντελίνα (vid)

Όσα θα δούμε σύντομα στον ΣΚΑΪ "πρόδωσε" ο Χάρης Βαρθακούρης! Αμέσως μετά το τέλος του Big Brother Live, ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη...

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από το The Bachelor (vid)

Η Τελετή των Ρόδων ολοκληρώθηκε με άλλη μία αποχώρηση. Μετά από μία εβδομάδα δοκιμασιών ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήρθε η ώρα να επιλέξει ποια κοπέλα θα...

Big Brother: Απρόσμενος εκνευρισμός της Ναταλί Κάκκαβα με Μικρούτσικο και Βαρθακούρη στον αέρα (vid)

Big Brother - Η Ναταλί Κάκκαβα αντέδρασε στο γεγονός ότι δεν την άφησαν να κάνει τις ερωτήσεις της στην Ραμόνα. Η Ραμόνα Μοροσάνου αποχώρησε από...

Big Brother: Αποχώρησε η Ραμόνα Μοροσάνου (vid)

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Δημήτρης Πυργίδης συνεχίζουν άλλη μια εβδομάδα στο Big Brother. Εκτός Big Brother βρίσκεται η Ραμόνα Μοροσάνου. Η ίδια πήρε...

Οι BTS μιλούν για την αμφισβήτηση των στερεοτύπων της αρρενωπότητας

«Η κοινωνία πρέπει να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση», σημειώνουν οι BTS Οι BTS μίλησαν στο «Esquire» για την αμφισβήτηση των στερεοτύπων της αρρενωπότητας και για τη...

The roch star Naomi Cambell is 50

Όταν είσαι η Naomi Campbell δεν γιορτάζεις τα 50 σου χρόνια με ένα κανονικό πάρτι. Κλείνεις συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο Taschen για έναν...

SNIK: Δείτε το νέο video clip του «Hoodstars» με τους Gameboy και YT

Ο Gameboy, ο YT και ο SNIK είναι οι «Hoodstars». Οι ανερχόμενοι Gameboy και YT ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον κορυφαίο ράπερ της Ελλάδας,...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 28 Νοεμβρίου

ΚριόςΟι υποθέσεις σου σήμερα κυλάνε πιο αργά, αλλά και πιο σταθερά, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις βήματα που σε εξελίσσουν. Παράλληλα, χρησιμοποιείς...

Flower boxes by Barbara Christofi

Ευφάνταστες συνθέσεις από χάρτινα λουλούδια, κλεισμένα σε plexi glass από την ταλαντούχα σχεδιάστρια Βαρβάρα Χριστοφή. Η νέα της συλλογή "The Bloom Box - Christmas version",...

Primer Vs Κρέμα ενυδάτωσης; Γιατί τα χρειάζεσαι και ποιο μπαίνει πρώτο;

Πολλοί πιστεύουν πως το primer και η ενυδατική κρέμα είναι το ίδιο και πως το ένα μπορεί να αντικαταστήσει το άλλο. Όμως και τα...

Beauty Line: Μία νέα εμπειρία ομορφιάς σε περιμένει στο Mall of Cyprus

Ένας νέος παράδεισος για όλες τις makeup addicts μόλις άνοιξε και αυτός δεν είναι άλλος από το Beauty Line  στο ανανεωμένο Mall of Cyprus...

Christmas Decor: Πανέμορφα φυτά για να διακοσμήσετε το εσωτερικό του σπιτιού σας

Σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε ακόμη μία πινελιά χριστουγέννων στον χώρο σας και να μπείτε σε κλίμα γιορτών, εμείς βρήκαμε τα πιο όμορφα...

Συνεχίζεται ο μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός του «Φιλελευθέρου»

Η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» επανέρχεται με ακόμη ένα μεγάλο διαγωνισμό για τα Χριστούγεννα! Ο διαγωνισμός«ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» που συνεχίζεται αυτή την...

5 outfits που θα σε κρατήσουν ζεστή και stylish

Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες μας. Όσο περισσότερο πέφτει η θερμοκρασία και το κρύο κάνει την εμφάνιση του τόσο περισσότερο μειώνεται και η...

Έλενα Τσαγκρινού: «Η Φουρέιρα έχει ανεβάσει τον πήχη της Eurovision πολύ ψηλά»

Η Έλενα Τσαγκρινού θα είναι αυτή που θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2021, εκπροσωπώντας την Κύπρο. Ανακοινώθηκε από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου η εκπρόσωπος...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου καλεσμένη απόψε στο «Λούης Night Show»

Επιτέλους ακόμη μία εβδομάδα τελείωσε, ετοιμαζόμαστε για το Σαββατοκύριακο αλλά πριν από αυτό, ο Λούης Πατσαλίδης έρχεται με ακόμη ένα δυνατό επεισόδιο «Λούης Night...

La Mer: Μία νέα πολυτελής φροντίδα για τη νυχτερινή φροντίδα της επιδερμίδας

Η απόλυτη συλλογή  της La Mer που υπερβαίνει το χρόνο, εμπλουτίζεται τώρα με το νέο πολυτελές  Concentrated Night Balm, ένα προϊόν σχεδιασμένο για να...