3 ανατρεπτικοί τρόποι να φορέσεις το πουκάμισό σου!

3 ανατρεπτικοί τρόποι να φορέσεις το πουκάμισό σου!

3 ανατρεπτικοί τρόποι να φορέσεις το πουκάμισό σου!

Όλες οι γυναίκες έχουμε στην ντουλάπα μας τουλάχιστον ένα πουκάμισο που έχουμε “βαρεθεί” να το φοράμε με τον συνηθισμένο τρόπο που όλες μας ξέρουμε.

Με τη μόδα όλο και να εξελίσσεται υπάρχουν ποικίλοι τρόπου για να συνδυάσει με στιλ το basic πουκάμισο σου.

Τα λευκά, τα μαύρα, αλλά και τα ριγέ πουκάμισα που συνδυάζουν το navy blue με το λευκό χρώμα, είναι οι πιο all time classic επιλογές που μπορείς να κάνεις, τόσο για το casual ντύσιμο σου όσο και για το επίσημο.

Μπορείς να το φορέσεις ανάποδα
Το έχουν κάνει πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood και έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω τους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις ανάποδα το πουκάμισο σου και να αφήσει ξεκούμπωτα τα πάνω κουμπιά έτσι ώστε να φαίνεται σαν μια εξώπλατη μπλούζα. Μπορείς επίσης να προσθέσεις ένα μακρύ κολιέ.

Φόρεσέ το σαν off-the shoulder μπλούζα

Πως μπορείς να το κάνεις; Φόρεσε το με τον κλασικό τρόπο έχοντας ξεκουμπώσει τα πάνω κουμπιά και στην συνέχεια κατέβασε το κολάρο μέχρι τους ώμους. Μπορείς ακόμα να το φορέσει και σαν στράπλες μπλουζάκι δένοντας τα μανίκια γύρω από το στήθος.

Φόρεσέ το σαν φούστα

Εδώ ερχόμαστε στις πιο τολμηρές γυναίκες. Για αυτό τον τρόπο επέλεξε ένα oversized πουκάμισο και πέρασε το κολάρο του γύρω από τη μέση σου, στην συνέχεια δέσε τα μανίκια κάνοντας έναν κόμπο και άφησε τα να πέσουν μπροστά, ή κάνε έναν φιόγκο στο πλάι.

 

Πηγή : youweekly.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *