3 λόγοι που η δίαιτα γίνεται πιο εύκολη το καλοκαίρι!

3 λόγοι που η δίαιτα γίνεται πιο εύκολη το καλοκαίρι!

3 λόγοι που η δίαιτα γίνεται πιο εύκολη το καλοκαίρι!

Έφτασε το καλοκαίρι και μπορεί να μην έχεις φτάσεις ακόμα στο επιθυμητό βάρος. Προτού τα παρατήσεις σκεπτόμενη πως δεν πρόλαβες να τα καταφέρεις τελικά, να σου πούμε πως η δίαιτα είναι πιθανό να είναι πιο εύκολη το καλοκαίρι και σου εξηγούμε το γιατί.

Έχεις μεγαλύτερη ποικιλία φρούτων και λαχανικών

Τα οποία μπορούν να γίνουν σύμμαχοι στο αδυνάτισμα. Κεράσια, βερίκοκα, ροδάκινα, σταφύλια, καρπούζι, πεπόνι, βανίλιες, μούσμουλα, αχλάδια, σύκα. Κι όχι μόνο: Μαρούλι, βλίτα, παντζάρια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, πιπεριές, ντομάτες, αγγούρι, μπάμιες, και φασολάκια είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις.

Η ενυδάτωση γίνεται πιο εύκολη

Τους χειμερινούς μήνες είναι πιθανό και να ξεχνάς να πίνεις νερό αλλά το καλοκαιράκι κάτι το νερό το δροσερό που το ζητάς, κάτι τα δροσιστικά ποτά, smoothies, χυμοί και κάθε λογής ροφήματα σου προσφέρουν έξτρα ενυδάτωση για να μην μιλήσουμε για τα φρούτα και λαχανικά του καλοκαιριού που όπως σου προείπαμε έχουν μεγάλη ποσότητα νερού μέσα τους.

Γυμνάζεσαι χωρίς να το καταλάβεις

Μόνο το κολύμπι, τα υπόλοιπα θαλάσσια σπορ, οι βόλτα με ποδήλατο, ο περίπατος στην ακροθαλασσιά μπορούν να ικανοποιήσουν την ελάχιστη δυνατή προπόνηση που χρειάζεται να κάνεις καθημερινά. Βγες λοιπόν από το σπίτι και γυμνάσου χωρίς να το καταλαβαίνεις.

 

Πηγή : Like.com.cy/ tqueen.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *