3 τρόποι για εντυπωσιακό καλοκαιρινό μακιγιάζ!

3 τρόποι για εντυπωσιακό καλοκαιρινό μακιγιάζ!

3 τρόποι για εντυπωσιακό καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ξεγνοιασιάς, της χαλάρωσης και των διακοπών! Έτσι, και το μακιγιάζ θα πρέπει να μην είναι έντονο, με υπερβολές αλλά να συνδυάζει τα σωστά προϊόντα και τους χρωματισμούς που θα αναδείξουν τη φυσική ομορφιά σου.

Απόκτησε μαυρισμένη όψη με ένα προϊόν, με μία κίνηση. Η Bronzing Powder της San Soucis σου προσδίδει μία λεπτή λάμψη και όψη φυσικά μαυρισμένης επιδερμίδας. Θα την βρεις σε μορφή σκόνης, σε δύο χρωματισμούς που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε μεμονωμένα είτε μαζί.

 

 

Εξασφάλισε φυσική λάμψη στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ γρήγορα και εύκολα. Το Brightening Make up Base της San Soucis χρησιμοποιείται ως βάση για μακιγιάζ, βελτιώνει την εφαρμογή του make up και αφήνει όψη λαμπερή.

Μία βόλτα στα καταστήματα Perfect U είναι απαραίτητη. Ετοίμασαν μία καταπληκτική προσφορά για όλο τον Ιούλιο για να σε εφοδιάσουν με όσα χρειάζεσαι για ένα τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ.

1 + 1 Δωρεάν σε όλη τη σειρά γερμανικών προϊόντων μακιγιάζ Sans Soucis. Παίρνεις 2 προϊόντα της επιλογής σου και πληρώνεις αυτό με τη μεγαλύτερη αξία.

 

 

 

Η Sans Soucis ξεχωρίζει για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας και ομορφιάς. Χρησιμοποιεί ιαματικό νερό από τη φυσική πηγή Baden – Baden το οποίο είναι πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία που εξασφαλίζουν φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα.

Οι σύμβουλοι ομορφιάς και οι make up artists των καταστημάτων Perfect U είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα προϊόντα που σου ταιριάζουν και θα αναδείξουν τον πιο τέλειο εαυτό σου.

Μάθε περισσότερα στα Perfect U σε όλες τις πόλεις.
Τηλ. 77 772 203

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *