ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗ4 διατροφικές συνήθειες που έχουν οι άνθρωποι που δεν παχαίνουν

4 διατροφικές συνήθειες που έχουν οι άνθρωποι που δεν παχαίνουν

Kάποιοι άνθρωποι παίρνουν εύκολα κιλά και κάποιοι -όσο κι αν μας φαίνεται ότι τρώνε πολύ- δεν παίρνουν ούτε γραμμάριο. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και φυσικά έχει διαφορετικό μεταβολισμό, όμως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι που δεν παχαίνουν τέλειο μεταβολισμό. Απλά έχουν 4 διατροφικές συνήθειες που τους βοηθούν να ακολουθούν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή:

Τρώνε αργά
Κάθε γεύμα είναι ευκαιρία για χαλάρωση και επικοινωνία με τους αγαπημένους τους. Ένα γεύμα στο τραπέζι με καλή παρέα, σας βοηθά να τρώτε πιο αργά με αποτέλεσμα να έχετε έλεγχο της όρεξή σας και να μην τρώτε περισσότερες θερμίδες από όσες χρειάζεστε.

Διαλέγουν πάντα το πιο υγιεινό
Η κουζίνα τους είναι γεμάτη με φρούτα, λαχανικά και φρέσκα -ποιοτικά προϊόντα. Επιλέξτε κι εσείς το καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας.

Απολαμβάνουν το φαγητό
Το φαγητό είναι μια διαδικασία που κινητοποιεί τις αισθήσεις μέσα από την μυρωδιά, τη γεύση και τα χρώματα του φαγητού. Επιλέξτε τροφές που σας αρέσουν, δημιουργήστε πολύχρωμα και νόστιμα πιάτα.

Δεν κάνουν δίαιτα
Η δίαιτα αγχώνει κι αυτό το ξέρουν όσοι έχουν προσπαθήσει έστω και μια φορά να χάσουν κιλά. Εμπιστευτείτε το σώμα σας για να ακολουθήσετε μια διατροφή που είναι αποτελεσματική για εσάς και να καταφέρετε να επανέλθετε στα φυσιολογικά σας κιλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS