ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΜΟΔΑHOW TO WEAR4 ιδέες για να φορέσεις σωστά τα αγαπημένα σου leather pants

4 ιδέες για να φορέσεις σωστά τα αγαπημένα σου leather pants

Αυτή την εποχή, το δερμάτινο παντελόνι δεν πρέπει να λείπει από την χειμερινή γκαρνταρόμπα σου αφού θεωρείται ένα από τα must have κομμάτια για τις πιο στυλάτες εμφανίσεις. Είναι γεγονός, ότι τα leather pants αποτελούν μία από τις πιο συχνές επιλογές των it girls για τη χειμερινή περίοδο.

Υπάρχουν αυτά που είναι σε κλασική γραμμή, υπάρχουν τα πιο φαρδιά που είναι εξίσου όμορφα, υπάρχουν τα δερμάτινα καμπάνα, εσείς απλά πρέπει να ξέρετε να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς. 

Για παράδειγμα ένα δερμάτινο παντελόνι με στενή γραμμή, μπορεί να συνδυαστεί με ένα oversized πουκάμισο κι ένα πλεκτό γιλέκο, αλλά και με ένα κομψό blazer. Όσον αφορά το παπούτσι, μπορείτε να επιλέξτε είτε chunky sole boots, είτε γόβες, ακόμη και αθλητικά για πιο καθημερινές εμφανίσεις.

Συνήθως όταν επιλέγουμε στενές γραμμές από κάτω με το συγκεκριμένο κομμάτι, πάνω είναι πιο όμορφο να το συνδυάζουμε με oversized sweaters.

Μία πολύ καλή ιδέα επίσης είναι και το leather on leather. Συνδυάστε το leathers pant σας μαζί με button up shirt στην ίδια ή παρόμοια απόχρωση. Σε αυτό το outfits μπορείτε να παίξετε σε λίγο πιο φαρδιές γραμμές.

Εξίσου όμορφες εμφανίσεις μπορείτε να κάνετε και με πιο casual συνδυασμούς, φορώντας τα μαζί με φούτερ και αθλητικά παπούτσια. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS