40 ημέρες χωρίς τον Παντελή Παντελίδη: Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το μνημόσυνο του τραγουδιστή

40 ημέρες χωρίς τον Παντελή Παντελίδη: Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το μνημόσυνο του τραγουδιστή

40 ημέρες χωρίς τον Παντελή Παντελίδη: Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το μνημόσυνο του τραγουδιστή

​Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνoς Νέας Ιωνίας, εκεί απ΄ όπου πριν από 40 ημέρες ο Παντελής Παντελίδης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικια, συγκεντρώθηκαν σήμερα οι γονείς, τα αδέρφια, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Μετά την χθεσινή συγκινητική τους ανταπόκριση στο διαδικτυακό κάλεσμα του Τριαντάφυλλου Παντελίδη (αδερφού του τραγουδιστή), πολλοί έδωσαν και σήμερα το «παρών» στις 10:00 το πρωί στο μνημόσυνο του τραγουδιστή, θέλοντας να του δείξουν πως μπορεί να μην είναι πλέον μαζί μας, αλλά δεν τον ξεχνούν.

pantelidissianidis

Από τους πρώτους που έφτασαν στην εκκλησία, ήταν η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, στην οποία ο τραγουδιστής είχε τεράστια αδυναμία, και εκείνη τον λάτρευε.

pantelidiskosmos2

Μαζί της από νωρίς ήταν και ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, ενώ o πατέρας του τραγουδιστή και ο μεγάλος του αδερφός Τριαντάφυλλος, έφτασαν στην εκκλησία λίγο αργότερα, επιλέγοντας να μπουν από την πίσω πόρτα.

pantelidisamarilis

mnimosino

pantelidis

Οι εκδηλώσεις τιμής της μνήμης του Παντελή Παντελίδη ξεκίνησαν από χθες, οπότε και πραγματοποιήθηκε το κάλεσμα που είχε οργανώσει ο αδελφός του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος, ζητώντας από από θαυμαστές και φίλους του Παντελή να βάλουν στις 19.00 τέρμα τα ηχεία και να τραγουδήσουν «Πίνω από ‘κει ψηλά για σένα» δυνατά, ώστε να φτάσει η φωνή του κόσμου κοντά του.

Επίσης, δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στην καφετέρια που διατηρεί ο αδερφός του στη Νέα Ιωνία και τραγούδησαν για τον «Παντέλο» τους την επιτυχία «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα».

 

 

 

Πηγή : star.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *