ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 23 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Ιουνίου

Κριός
Μέχρι το απόγευμα είσαι πιο εσωστρεφής και σκέφτεσαι πρόσωπα και καταστάσεις, ωστόσο από το απόγευμα και μετά είσαι πιο εξωστρεφής και η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά, είναι λοιπόν προτιμότερο να χειριστείς τότε τις υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα, ώστε να επιτύχεις το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Ταύρος
Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, τονίζοντας τη σημασία των άλλων στην εξέλιξη των υποθέσεων που σε απασχολούν, δίνοντας παράλληλα την ανάλογη προσοχή και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής και προσπαθείς να έχεις εσύ το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα δείχνει να σου χαμογελά, αφού η Σελήνη βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο και η μέρα σήμερα παρέχει τις εγγυητικές επιστολές για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Παράλληλα, το πιο σημαντικό νέο όμως είναι ότι από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει και πάλι στην ορθή του φορά στο ζώδιό σου, δίνοντας τέλος σε αναβολές και καθυστερήσεις, δίνοντας καλούς οιωνούς για νέα ξεκινήματα. 

Καρκίνος
Πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος σε βοηθούν και σου βρίσκουν λύσεις σε ότι σε προβληματίζει. Παρότι το τοπίο στο σπίτι δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο και υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, εσύ μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις και παίρνεις σημαντικές πληροφορίες.

Λέων
Αρκετά βοηθητική ημέρα για εσένα η σημερινή, καθώς μπορείς να κάνεις σημαντικές επαφές και να κινήσεις διαδικασίες για να βρεις σημαντικά πρόσωπα στο περιβάλλον σου, τα οποία θα σε στηρίξουν. Ταυτόχρονα, φίλοι δείχνουν ποια είναι η σωστή κατεύθυνση για να υλοποιήσεις τις επιδιώξεις σου και από σήμερα οι στόχοι σου είναι πλέον υλοποιήσιμοι, καθώς ο Ερμής είναι ορθόδρομος!

Παρθένος
Το βλέμμα σήμερα είναι στραμμένο στις ανάγκες σου, υλικές μα περισσότερο συναισθηματικές και πώς θα τις καλύψεις. Παράλληλα, παίρνεις μια σημαντική που τακτοποιεί μια υπόθεσή σου και σου λύνει τα χέρια, ενώ εσύ μελετάς τα βήματά σου προσεκτικά.

Ζυγός
Η ρομαντική σου προσέγγιση και οι σημαντικές πληροφορίες που παίρνεις, χρωματίζουν την ημέρα ιδιαίτερα. Αξίζει επίσης να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνος στις προσπάθειές σου, αφού έχεις την υποστήριξη κάποιων προσώπων. Ο Ερμής πάντως επιστρέφοντας στην ορθή του φορά σήμερα, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Σκορπιός
Σήμερα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και μπορεί να σου δώσει διεξόδους και λύσεις. Έτσι, μπορείς να βασιστείς σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για την στήριξή τους. Παράλληλα, είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου για το επόμενο διάστημα.

Τοξότης
Μια αρκετά βοηθητική ημέρα για τα σχέδιά σου, περισσότερο σε επίπεδο επαφών και συμφωνιών. Μπορείς να προσεγγίσεις το περιβάλλον σου και να βρεις στήριξη σε όσα δρομολογείς, ενώ παράλληλα πείθεις με τις ιδέες σου σημαντικά πρόσωπα που έχουν την δυνατότητα να σταθούν αρωγοί στις επιδιώξεις σου.

Αιγόκερως
Με την προϋπόθεση πως δεν θα παρασυρθείς σε ανεδαφικές επιδιώξεις, μπορείς σήμερα να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να αποκτήσεις ισχυρούς συμμάχους. Ωστόσο είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις μεσοβέζικες συμφωνίες, αν θέλεις το αποτέλεσμα να έχει διάρκεια. Ταυτόχρονα οι υποχρεώσεις τρέχουν και σου «κλέβουν» κάτι από την ανεμελιά σου.

Υδροχόος
Από τις αρκετά ευνοϊκές ημέρες της εβδομάδας είναι η σημερινή για εσένα, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ευνοϊκές συνθήκες. Ταυτόχρονα, ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φορά και εσύ μπορείς πλέον με άνεση να προωθήσεις όλα εκείνα τα δημιουργικά σχέδια που ως τώρα έβρισκαν εμπόδια, ενώ επικοινωνείς καλύτερα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ιχθείς
Σήμερα ανακαλύπτεις κάποια πράγματα ή σημαντικές πληροφορίες που σου είναι χρήσιμες, κυρίως σε θέματα που αφορούν τρίτους. Παρότι είσαι αρκετά προστατευμένος από τα δυσκολότερα και μια κατάσταση που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια βελτιώνεται.   

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS

Φάβα