5 μικρές λεπτομέρειες που ενθουσιάζουν τους άντρες

5 μικρές λεπτομέρειες που ενθουσιάζουν τους άντρες

5 μικρές λεπτομέρειες που ενθουσιάζουν τους άντρες

To καλοκαίρι είναι εδώ, και δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή για βόλτες, κοινωνικοποίηση και φυσικά φλερτ και γνωριμίες. Σε περίπτωση βέβαια που είσαι κάπως ντροπαλή και δυσκολεύεσαι, η επιστήμη είναι εδώ για να σου δώσει μερικά tips τα οποία σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα.Υπάρχουν κάποιες πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες που θα σε κάνουν ακαταμάχητη στους άντρες και είναι αυτές…

Κάνε τζόκινγκ

Σύμφωνα με έρευνες οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν για κανένα λόγο σε γυναίκες που τρέχουν. Όχι πανικόβλητες πίσω από λεωφορεία, ή ακόμη και πίσω από τους ίδιους-αυτό πρέπει να σταματήσει όμως-αλλά που τρέχουν στο πλαίσιο της άθλησης και της γυμναστικής τους. Βάλε το κολάν σου, πάρε και ένα μπουκαλάκι νερό και πήγαινε στο πιο κοντινό παρκάκι ή γήπεδο. Πόσοι νομίζεις ότι θα σου αντισταθούν; Ένας; Κανένας;

Να είσαι… αλλόκοτη αλλά όχι τρομακτική

Έλα τώρα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ιδιαιτερότητες και παραξενιές. Ε αυτές είναι και το μεγάλο σου όπλο. Τα αγόρια δεν αντέχουν τα κορίτσια που δεν ξεφεύγουν από τα όρια και είναι πάντα τυπικές και… βαρετές (μάλλον). Μη ντραπείς να εκφράσεις κάτι ιδιαίτερο που νιώθεις ή σου συμβαίνει. Αυτό μάλλον θα τον εντυπωσιάσει και θα του κινήσει την περιέργεια και σίγουρα όχι την αδιαφορία!

Φόρα ψηλοτάκουνα

Ναι θα σε σοκάρω αλλά στους άντρες αρέσουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και αυτό αποδεικνύεται και με έρευνα. Ξέρεις τα κλασικά. Άντρες είδαν γυναίκες με και χωρίς ψηλοτάκουνα και φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία προτίμησε τις… κοκέτες! Λυπάμαι, αλλά το συγκεκριμένο παπούτσι είναι ένα τεράστιο όπλο στο αντρικό ξελόγιασμα. Σε περίπτωση που υποφέρεις όταν τα φοράς… να μην υποφέρεις. Εξαίρεση αποτελούν οι γυναίκες τύπου Gigi Hadid. Εσείς ό, τι κι αν βάλετε θεές θα είστε!

Μοιράσου μυστικά

Θέλεις να τον κάνεις να λιώσει; Πες του ένα μυστικό σου. Ακόμα κι αν είναι ότι τα βράδια υπνοβατείς και τρως ό, τι υπάρχει στο ψυγείο. Θα νιώσει ξεχωριστός, θα φέρει ευθύνη για το μυστικό αυτό, και σίγουρα θα αντιληφθεί ότι σημαίνει κάτι παραπάνω για σένα. Αυτά!

Πες του ότι τον θέλεις

Και τελοσπάντων, όσο δυσβάσταχτο και δύσκολο κι αν είναι, νομίζω πως δεν υπάρχει πιο εύκολος και απλός τρόπος για να σε δει κάποιος ερωτικά, από το να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Προφανώς δε θα ξεφτιλιστείς, και προφανώς δε θα εκτεθείς. Με ψυχραιμία και κυρίως αυτοσυγκράτηση. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αμέσως μετά να συνειδητοποιήσει ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *