ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 1 Δεκεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 1 Δεκεμβρίου

Κριός
Κάποιες συμπεριφορές των άλλων σε προβληματίζουν και θα πρέπει σήμερα να προσέξεις πώς χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Πάντως το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε κάνει να κάνεις πράγματα δυναμικά και ορμητικά…

Ταύρος
Κάνεις κάποιες υπερβολές στον τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Μαΐου. Παρόλα αυτά αυτό δεν σε εμποδίζει τελικά να βρεις διεξόδους σε ό,τι σε προβληματίζει.

Δίδυμοι
Η προσοχή σου είναι προσανατολισμένη στις υποθέσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, καθώς επίσης και στις υποχρεώσεις ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις. Ωστόσο καταφέρνεις να συνεννοηθείς με τους άλλους λόγω της καλής όψης Ήλιου-Κρόνου. Έχεις επίσης όρεξη και ενεργητικότητα ώστε να επωφεληθείς από τις προκλήσεις που συναντάς.

Καρκίνος
Ο Ήλιος σχηματίζει θετική όψη με τον Κρόνο και αυτό μπορεί να φέρει εύνοια ή βοήθεια σχετικά με σημαντικά αντρικά πρόσωπα στη ζωή σου. Σήμερα πάντως μπορείς να προχωρήσεις τα θέματά σου, αρκεί να φανείς περισσότερο, καθώς οι ευκαιρίες για ανάπτυξη υπάρχουν, αρκεί να τις αδράξεις και να τις εκμεταλλευτείς.

Λέων
Η στάση που κρατάς εσύ απέναντι στις όποιες δυσκολίες είναι καθοριστική για την εξέλιξή τους, καθώς θες να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για οτιδήποτε συμβαίνει και αυτό δημιουργεί έντονες προστριβές, ειδικά στους χειρισμούς σου πάνω σε υποθέσεις του σπιτιού ή σε ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος
Σήμερα θα πρέπει να είσαι πιο δυναμικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου με το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, καθώς μπορείς να καταφέρεις πολλά, έστω και αν δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγεις μια αντιδραστική συμπεριφορά απέναντι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Ζυγός
Σήμερα ίσως υπάρξουν μικροανατροπές στα σχέδιά σου, καθώς απρόσμενες εξελίξεις σε καλούν να αλλάξεις ρότα, όσο και αν είχες άλλα κατά νου. Μπορείς πάντως με ευκολία να τακτοποιείς ζητήματα υποχρεώσεων και καθημερινότητας αυτή την περίοδο.

Σκορπιός
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σού δίνει έναν αέρα ανεξαρτησίας και την ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου οτιδήποτε νιώθεις πως σε βαραίνει. Παρόλα αυτά η ανάγκη σου να χτίσεις κάτι σταθερό που θα έχει διάρκεια, είναι μεγάλη και χρειάζεσαι καθοδήγηση.

Τοξότης
Προτιμάς σήμερα να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου στην άκρη και να βρεις χρόνο στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που σε απασχολούν έντονα και απαιτούν μέρος από το χρόνο σου για να διευθετηθούν.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα παρότι δεν είναι δυσαρμονική για σένα, εντούτοις υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις, κυρίως στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή στις υποθέσεις του σπιτιού. Πάντως, υπάρχουν πρόσωπα πρόθυμα να σε στηρίξουν.

Υδροχόος
Η μέρα σήμερα σε προειδοποιεί για παρορμητικές εκτιμήσεις και ενέργειες που σε εκθέτουν στα μάτια τρίτων. Ίσως πρέπει μάλιστα να βάλεις νερό στο κρασί σου και να χειρίζεσαι με περισσότερη κατανόηση τα θέματα που αφορούν και άλλους! Εσύ καλείσαι να φερθείς λογικά ώστε να μη βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

Ιχθείς
Μια βοηθητική ημέρα η σημερινή για τα σχέδιά σου, παρότι οι υπερβολές στον τρόπο που διαχειρίζεσαι διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή επαφές με εξωτερικό, σε κάνουν να μοιάζεις στους γύρω σου αρκετά απερίσκεπτος. Πάντως, η ζωντάνια σου δεν μειώνεται στο ελάχιστο.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS