ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα,24 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα,24 Ιανουαρίου

Κριός
Αναζητάς τη σταθερότητα προκειμένου να προβείς σε σημαντικές κινήσεις, ταυτόχρονα όμως, ο κυβερνήτης σου Άρης περνά από σήμερα σε μια πιο πιεστική θέση για το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια πιο κουραστική περίοδο. Δεν είσαι όμως μόνος σου.

Ταύρος
Χρειάζεται να ακούς το άλλους περισσότερο. Επίσης από σήμερα περνάς σε μια φάση που έχεις περισσότερο δυναμισμό και ενέργεια, παρότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες, μπορείς όμως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όλα αυτά με τον Άρη στον Αιγόκερω στο εξής.

Δίδυμοι
Η περίοδος αυτή προειδοποιεί να δεις μήπως κάποιες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια είναι κάτι εντελώς άλλο από αυτό που νόμιζες. Μπορείς λοιπόν σήμερα να στηριχτείς σε αυτόν, προκειμένου να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος
Ο Άρης περνά απέναντί σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί. Σήμερα πάντως μπορείς πάντως να δεις τους στόχους σου να προχωρούν.

Λέων
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις πιο εύκολα τις υποθέσεις σου, ενώ παράλληλα είναι και πάλι στο προσκήνιο η κοινωνική σου ζωή, όπου και εστιάζεις τη δράση σου.

Παρθένος
Ο Άρης που μέχρι τώρα έφερε πληθώρα εντάσεων και προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια, περνά από σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρόλα αυτά αν έχεις παιδιά, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες τους

Ζυγός
Η ημέρα σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις υποχρεώσεις τρίτων και γενικότερα να δεις και την οπτική γωνία των άλλων, ενώ παράλληλα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τα θέλω των γύρω σου, πρόσεξε όμως την αξία που δίνεις σε κάποιες καταστάσεις.

Σκορπιός
Σήμερα τακτοποιείς ακόμη υποθέσεις που σχετίζονται με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, ενώ η Σελήνη από τον μυστηριώδη 12ο οίκο σου σε κάνει να αναζητάς απαντήσεις, τονίζοντας τη σημασία των άλλων στη ζωή σου. Για κάθε αναπάντητο ερώτημά σου όμως μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Τοξότης
Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο ώστε να φροντίσεις και την υγεία σου, ενώ οι υποθέσεις του σπιτιού ή της ακίνητης περιουσίας μπορούν να προχωρήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Γενικότερα πάντως σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σένα καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο δικό σου ζώδιο που έφερε και δυσκολίες, εγκαταλείπει το ζώδιό σου.

Αιγόκερως
Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για σένα καθώς μετά από μια περίοδο αναβολών, καθυστερήσεων και στασιμότητας, ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονταν εναντίον σου όλο αυτό το διάστημα. Γεμίζουν λοιπόν οι μπαταρίες σου και παρότι θα υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που θα σε πιέσουν, σίγουρα θα προτιμήσεις το νέο κλίμα από την προηγούμενη βαλτωμένη περίοδο.

Υδροχόος
Έχεις ανεβασμένη διάθεση και σήμερα οι υποθέσεις σου προχωρούν, ταυτόχρονα όμως από σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις, ενώ στο προσεχές διάστημα είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς θα υπάρξουν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για κάποια πρόσωπα.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που έφερε πολλές και πιεστικές καταστάσεις, αλλά και υποχρεώσεις, περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση που σε βοηθά να γεμίσεις μπαταρίες και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Αυτό όμως που εσύ θα πρέπει να κάνεις σήμερα είναι να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία, αντί να δράσεις παρορμητικά, θέτοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS