ΜΟΔΑHOW TO WEAR6 looks που μπορείς να αντιγράψεις τις βροχερές μέρες

6 looks που μπορείς να αντιγράψεις τις βροχερές μέρες

Οσο και να μας αρέσει ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες, θα πρέπει να παραδεχτούμε πως μας έχει λείψει κάπως η βροχή και σίγουρα η δροσιά. Αντίθετα μάλιστα σε ό,τι πιστεύουν πολλές γυναίκες, υπάρχει τρόπος να δημιουργήσουμε κομψά looks για τις βροχερές ημέρες του χειμώνα και να νιώθουμε άνετα κάθε στιγμή της ημέρας. Σήμερα, που έχουμε κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες, είναι η κατάλληλη στιγμή για να σασ δώσουμε κάποια tips για τις βροχερές μέρες.

Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξετε να φορέσετε τα κομμάτια της συλλογής σας που αφενός σας κάνουν να νιώθετε άνετα και αφετέρου θα σας προστατέψουν από την υγρασία. Αφήστε λοιπόν στη ντουλάπα τα καλοκαιρινά σας πέδιλα και προτιμήστε να φορέσετε ένα ζευγάρι sneakers ή ένα ζευγάρι ankle boots. Και σίγουρα μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας ένα πανωφόρι, ώστε να προστατευτείτε από τις αλλαγές στην θερμοκρασία.

Εάν θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε τα πιο κομψά looks ακόμα και τις ημέρες που βρέχει, τα styling tips που συγκεντρώσαμε για εσάς θα σας βοηθήσουν πολύ. Φυσικά, μη ξεχάσετε και το απόλυτο αξεσουάρ της εμφάνισης σας. Την ομπρέλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS