ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

BEAUTYBEAUTY NEWS6 μυστικά - tips για το πιο όμορφο και ασφαλές μαύρισμα

6 μυστικά – tips για το πιο όμορφο και ασφαλές μαύρισμα

Το Καλοκαίρι έφτασε και σύντομα θα μπορούμε να πάμε στις παραλίες χωρίς καθόλου περιοριστικά μέτρα. Γιατί τώρα, μας επιτρέπουν μόνο βουτιές όχι όμως να… κάνουμε ηλιοθεραπεία. Δηλαδή παιδιά με το που βουτήξουμε, απευθείας στο αυτοκίνητο. Κάπως έτσι μας τα λένε εδώ στην Κύπρο…

Όπως και να έχει σύντομα θα μπορούμε να κάνουμε και την ηλιοθεραπεία μας κι εμείς θα δουμε τώρα πώς μπορείς να αποκτήσεις άψογο, μελαμψό δέρμα, χωρίς να το διακινδυνεύσεις;

Τα μυστικά για τέλειο μαύρισμα

Αντηλιακό: Πάντα, μα πάντα, ΠΡΕΠΕΙ να φοράς αντηλιακό! Αν φοβάσαι,ότι θα καθυστερήσει το μαύρισμά σου, να σου πω, πως το δέρμα αναγεννάται κάθε 10 μέρες, οπότε καλύτερα να γίνει σιγά-σιγά, για να σου διαρκέσει και περισσότερο! Δε θα ήθελες να καείς, σωστά;

Συχνή απολέπιση: Η παραγωγή μελανίνης, είναι η αντίδραση του δέρματός σου, στον ήλιο! Κάνε συχνή απολέπιση, για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα, που καθυστερούν, το μαύρισμά σου! Αν δεν κάνεις scrub, θα αρχίσεις να παρατηρείς διχρωμίες, στο δέρμα σου. Καθάρισε καλά, πρόσωπο, σώμα, χέρια, για το τέλειο μαύρισμα!

Ενυδάτωση πριν και μετά:Το μαυρισμένο σώμα, δείχνει καλύτερα, αν είναι απαλό το δέρμα σου! Κάθε βράδυ, πριν την ηλιοθεραπεία, βάλε μια πλούσια ενυδατική! Επέμεινε στα σημεία, που αφυδατώνονται πιο εύκολα. Μετά την ηλιοθεραπεία, αφού πλυθείς καλά, τοποθέτησε ένα after sun ή κάποια κρέμα με βάση την aloe vera. Α! Φυσικά, μην ξεχνάς να πίνεις πολλά υγρά!

Επέλεξε το φυσικό τρόπο: Αντί να ξοδεύεις μια περιουσία στα solarium, επέλεξε τη φυσική έκθεση στον ήλιο, με την απαραίτητη προστασία. Είναι πολύ πιο υγιεινό, καθώς ένα κρεβάτι solarium συγκεντρώνει, πάνω στο σώμα σου, 12 φορές, περισσότερες, ακτινοβολίες UVA.

Κοίτα το ρολόι σου: Απόφυγε, τις ώρες 10-4 για ηλιοθεραπεία. Εκτός των βλαβερών ακτινοβολιών, υπάρχει ο κίνδυνος εγκαύματος και πίστεψε με, ο πόνος και η κοκκινίλα, δεν γίνονται μαύρισμα!

Κάνε ντους: Μετά την έκθεσή σου στον ήλιο, κάτσε, κάτω, από το νερό. Με αυτό τον τρόπο, θα απομακρύνεις σκόνη, άμμο, απομεινάρια αντηλιακού και η επιδερμίδα σου θα δείχνει μεταξένια. Βάλε, οπωσδήποτε, μια δροσιστική κρεμούλα και είσαι έτοιμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS