ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΣΠΙΤΙ8 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε την είσοδο του σπιτιού σας

8 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσετε την είσοδο του σπιτιού σας

Oργάνωσε και διακόσμησε τους χώρους σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να διακοσμήσετε τους χώρους του σπιτιού σας εύκολα και οικονομικά. Αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε στο κομμάτι της εισόδου μιας και η πρώτη εντύπωση στους καλεσμένους μας πρέπει να είναι η καλύτερη.

Με πολύ μικρές αλλαγές μπορείτε να ανανεώσετε την είσοδο και να της δώσετε μερικές πινελιές που θα αλλάξουν εντελώς την εικόνα της. Η αλήθεια λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και των οικονομικών μας, συχνά λέμε να ανανεώσουμε τον χώρο μας και στο τέλος δεν το κάνουμε.

Ωστόσο υπάρχουν μερικά tips που μπορούν να μας βοηθήσουν και μάλιστα σε μόλις μια ώρα να μας μεταμορφώσουν τον χώρο μας.

1.Τα ραφάκια ή ντουλαπάκια και καθρέφτες στην είσοδο είναι μια πολύ όμορφη ιδέα και αρκετοί επιλέγουν αυτό το στυλ διακόσμησης.

2. Μια άλλη καλή επιλογή είναι ένα διαφορετικό και χαρούμενο πατάκι στην είσοδο,που είναι και το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι καλεσμένοι σου.

3. Βρείτε μια γωνιά στην είσοδο και χρησιμοποιήστε γαλότσες σαν γλάστρες και μέσα βάλτε ζωηρόχρωμα λουλούδια. Το αποτέλεσμα θα έιναι αρκετά εντυπωσιακό!

4. Vintage κρεμάστρα για τον τοίχο της εισόδου που μπορείτε να κρεμάτε τα παλτό σας παλτό ενώ ταυτόχρονα αποκτά αμέσως στυλ ο χώρος σας.

5. Ένα λεπτό τραπεζάκι είναι πολύ βολικό για την είσοδο του σπιτιού σας. Διακοσμήστε το με ένα μεγάλο πίνακα για να δώσετε περισσότερο στιλ και χαρακτήρα στον χώρο σας.

6. Mια μεγάλη πολυθρόνα που ίσως δεν ξέρετε που να βάλετε, είναι ιδανική για την είσοδο.

7. Ένα κάδρο ή ένας πίνακας επίσης μπορεί να δημιουργήσει ένα άλλο mood σε κάθε είσοδο σε συνδυασμό ένα όμορφο απλό φωτιστικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS