ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣ7 fresh τρόποι για να φορέσετε την κλασική σας καμπαρντίνα

7 fresh τρόποι για να φορέσετε την κλασική σας καμπαρντίνα

Eίναι διαχρονική, σούπερ κομψή και ιδανική για τις μεταβατικές εποχές όπως είναι το φθινόπωρο. Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της αυτό το πανωφόρι, καθώς μπορεί να το φορέσει με άπειρους τρόπου και σε κάθε πιθανή περίσταση. Ο λόγος για την καμπαρντίνα, η οποία έχει μία ξεχωριστή θέση τόσο στην καρδιά όσο και στην γκαρνταρόμπα μας.

Μπορεί να δημιουργήθηκε το μακρινό 1912 για τον στρατό και τους άντρες, οι γυναίκες γρήγορα αντιλήφθηκαν την στιλιστική της αξία και τη «δανείστηκαν» από την ανδρική γκαρνταρόμπα. Από τότε μέχρι σήμερα, βρίσκεται σταθερά στη λίστα με τα must have κομμάτια που κάθε κομψή γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της.

Φέτος το φθινόπωρο μάλιστα, η αγαπημένη μας καμπαρντίνα αποκτά έναν πιο σύγχρονο και fun χαρακτήρα. Εκτός από τις κλασικές μπεζ, μπλε ή μαύρες καμπαρντίνες, αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας μία καμπαρντίνα σε καρό μοτίβα ή σε υφάσματα όπως το leather ή το vinyl. Όσες από εσάς θέλετε να πειραματιστείτε περισσότερο με το στιλ σας, επενδύστε σε μία καμπαρντίνα σε έντονη απόχρωση όπως το κόκκινο ή σε neon.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS

Φάβα