70 χρόνια Καφές Λαϊκού: Στιγμές ζωής, στιγμές Λαϊκού!

70 χρόνια Καφές Λαϊκού: Στιγμές ζωής, στιγμές Λαϊκού!

70 χρόνια Καφές Λαϊκού: Στιγμές ζωής, στιγμές Λαϊκού!

Με μια ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση γιόρτασαν το Λαϊκό Καφεκοπτείο και η Laiko Cosmos Trading τα 70 χρόνια ζωής του Καφέ Λαϊκού. ‘Ένας καφές που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης μας και δίκαια έχει χαρακτηριστεί ως ο «Χρυσός Καφές της Κύπρου», χάρη στη γεύση και το άρωμα που του χαρίζει το καλύτερο χαρμάνι της Κύπρου!

Την Παρασκευή 18 Μαΐου στην αίθουσα του Ιδρύματος Artos έγινε μια αναδρομή στα εβδομήντα χρόνια ιστορίας του Καφέ Λαϊκού μέσα από την έκθεση συλλεκτικών αντικειμένων και διαφημιστικού υλικού και φωτογραφιών που απεικονίζουν τους σταθμούς στην ιστορία του προϊόντος αλλά και των εντυπωσιακών έργων της Μαρίας Αριστείδου, διεθνούς φήμης ζωγράφου και Πρέσβειρας του Καφέ Λαϊκού. Με τη μοναδική τεχνοτροπία της δημιουργεί έργα τέχνης χρησιμοποιώντας σαν πρώτη ύλη τον ψημένο καφέ. Εξαιρετικά σχόλια απέσπασε επίσης και η νέα διαφημιστική καμπάνια του brand που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά.

Οι παρευρισκόμενοι έτυχαν θερμής υποδοχής από την οικογένεια του Καφέ Λαϊκού που φρόντισε να μεταφέρει μέσα από την ζεστή αυτή εκδήλωση το μεράκι, την αγάπη και την υπερηφάνεια με τα οποία παρασκευάζει τον «Χρυσό Καφέ της Κύπρου» εδώ και εβδομήντα χρόνια. Το Λαϊκό Καφεκοπτείο και η Laiko Cosmos Trading ευχαρίστησαν τους καταναλωτές για την κορυφαία θέση που τους χαρίζουν εδώ και εβδομήντα χρόνια και μοιράστηκαν το όραμά τους για το να προσφέρουν πολλά χρόνια ακόμη «Στιγμές ζωής, στιγμές Λαϊκού».

www.facebook.com/KAFESLAIKOU/

#stigmeslaikou

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *