9 Μήνες: Η Έλσα γίνεται «βαποράκι» για χάρη του Άρη

9 Μήνες: Η Έλσα γίνεται «βαποράκι» για χάρη του Άρη

9 Μήνες: Η Έλσα γίνεται «βαποράκι» για χάρη του Άρη

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή δραματική σειρά του Mega, 9 Μήνες, με την Ελσα να μπλέκει για τα καλά με τον υπόκοσμο και τα ναρκωτικά και τον Αντρέα να εντοπίζει τη Βάνα και να τη βασανίζει, ώστε να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Διαβάστε αναλυτικά τις περιλήψεις των επεισοδίων:

Ο Μάνος προσπαθεί να μεταπείσει τη Μαρίνα για το θέμα της μετακόμισης. Εκείνη του λέει πως αυτό είναι το καλύτερο για όλους, αλλά η Έλσα που τους ακούει αισθάνεται για άλλη μια φορά πως τους γίνεται βάρος. Ο Τζόνι λέει στην Κρίστη πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο Κυριάκος ρίχνει τα μούτρα του και ζητά από τον Πέτρο να τον πάρει πίσω στη δουλειά. Εκείνος του λέει για την πρόθεσή του να κλείσει το γραφείο του. Ο Κυριάκος μένει μετέωρος και τον παρακαλεί να τον βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια του. Η Δάφνη μοιράζεται με τη Μάρθα το αδιέξοδό της που δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια άκρη για τον Αντρέα, παρά τη διάθεση της Βάνας να τη βοηθήσει να τον παγιδεύσουν. Η Μάρθα την προτρέπει να ρίξει το βάρος της έρευνάς της στη Φωτεινή, καθώς είναι σίγουρη πως θα τους οδηγήσει στη Red Swan. Την ίδια ώρα, ο Μάριος πηγαίνει στο ξενοδοχείο της Βάνας, αλλά το δωμάτιό της είναι άδειο. Η Κρίστη και η Άννα ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον Τζόνι. Ο Άλκης που την έχει στήσει έξω από το σπίτι της, τη σταματά όταν εκείνη πηγαίνει για κάποια ψώνια και της εκφράζει την απογοήτευσή του που τόσο καιρό ήταν επιθετική μαζί του σε σχέση με τη Χαρά, αλλά εκείνη έχει κάνει σχέση με τον Τζόνι πίσω από την πλάτη του. Η Μάρθα λέει στον Πέτρο για την επίσκεψη της Εύας και του δηλώνει πως δεν θέλει να είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του. Ο Άλκης απογοητευμένος από την εξέλιξη της συνάντησής του με την Κρίστη, γυρίζει σπίτι και ζητά από τη Χαρά να σταματήσει να παίρνει αντισυλληπτικά. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη ότι η Βάνα του ζήτησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να φύγει από τη ζωή τους. Για άλλη μία φορά, η Δάφνη επηρεάζεται από την πειστικότητα των λόγων του, και κάμπτεται. Την ίδια ώρα, οι μπράβοι του Αντρέα συνεχίζουν να βασανίζουν τη Βάνα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό και να αποπροσανατολίσει τη Δάφνη από την έρευνά της.

Η Άντρη ξαφνιάζεται όταν ακούει τον Κυριάκο να την κατηγορεί πως τον παρέσυρε στην τρέλα του να θέλει να σκοτώσει τη Μαρίνα, αντί να τον αποτρέψει και της ζητά να φύγει από το σπίτι του, καθώς η παρουσία της εκεί περισσότερο τον ταράζει παρά τον βοηθά. Η Έλσα νομίζοντας πως η παρουσία της αποτελεί εμπόδιο για τη σχέση της Μαρίνας και του Μάνου, αφήνει ένα γράμμα στη μητέρα της, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι. Η Άντρη παθαίνει εγκεφαλικό. Ο Μάριος ζητά από την Κάτια να κάνουν μία προσπάθεια να είναι μαζί, καθώς τη θέλει στη ζωή του. Παρά τις διαβεβαιώσεις του πως το ενδιαφέρον του για τη Δάφνη είναι καθαρά ανθρώπινο και η αγάπη του φιλική, η Κάτια ζορίζεται καθώς πιστεύει πως δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα. Η Δάφνη εξομολογείται στον Αντρέα πως είναι διχασμένη και δεν ξέρει ποιον να πιστέψει στην ιστορία με τη Βάνα. Εκείνος την παρακαλεί να του δώσει μια ευκαιρία για να της αποδείξει πως πρέπει να τον εμπιστευτεί και πως για χάρη της αποφάσισε να μη φύγει για την Αμερική, για να παλέψει για τη σχέση τους. Η Βάνα όμως βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης καθώς ο σωματικός και ψυχολογικός πόλεμος που δέχεται από τους άντρες του Αντρέα την έχει εξουθενώσει. Ο Κυριάκος νιώθει τύψεις για την κατάσταση της μητέρας του και αποφασίζει να την κρατήσει κοντά του για να τη φροντίζει. Η Μαρίνα βρίσκει το γράμμα της Έλσας που της λέει πως τους αφήνει να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους και τρελαίνεται. Την ίδια ώρα, η Έλσα πηγαίνει για άλλη μία φορά στον Άρη και τον παρακαλά να την κρατήσει κοντά του. Η Μαρίνα επικοινωνεί με την Κρίστη και από την κουβέντα μαζί της καταλαβαίνει πως η Έλσα προσχεδίαζε τη φυγή της. Δυστυχώς όμως, αυτή τη φορά κανείς δεν ξέρει τα σχέδια του Άρη, που πικαρισμένος από τη στάση της Έλσας, έχει αποφασίσει να την μπλέξει για τα καλά σε δύσκολα μονοπάτια.

Η Κρίστη βγάζει την ενοχή της στην Άννα που δεν στάθηκε όπως έπρεπε στην Έλσα. Ο Μάνος καθησυχάζει τη Μαρίνα καθώς πιστεύει πως έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι του Άρη και της υπόσχεται πως θα βρει πού μένει και θα την παρακολουθεί. Η Βάνα τηλεφωνεί στη Δάφνη για να απολογηθεί που δεν κατάφερε να παγιδεύσει τον Αντρέα, αλλά και για να την ενημερώσει για την απόφασή της να φύγει από την Κύπρο. Η Δάφνη σοκάρεται, αφού για άλλη μία φορά η συμπεριφορά της την μπερδεύει και ζητά από τον Αντρέα να είναι κι εκείνη παρούσα στη συνάντησή τους που θα της δώσει τα χρήματα. Ο Κυριάκος που νιώθει τα περιθώριά του να στενεύουν αφού βρίσκεται χωρίς δουλειά και σε λίγο χωρίς χρήματα, εκβιάζει τον Πέτρο για να του δώσει ένα μεγάλο ποσό, αλλιώς θα μιλήσει για τις οικονομικές ατασθαλίες που τόσα χρόνια έκανε και που εκείνος τον κάλυπτε. Η Εύα που κρυφακούει, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Αχιλλέα για να βγάλει μια και καλή τον Κυριάκο από τη ζωή τους. Η Έλσα επικοινωνεί με την Κρίστη και της λέει για την απόφασή της να εξαφανιστεί από όλους και απ’ όλα, προκειμένου να ξαναστήσει τη ζωή της. Ο Νικ ζητά από τον Άλκη να τους βοηθήσει να παρακολουθήσουν την πορεία των χρημάτων που δίνει στους τοκογλύφους, για να φτάσουν στα μεγάλα κεφάλια. Ο Άλκης αντιδρά καθώς πιστεύει πως το σχέδιό του δεν θα πετύχει, αλλά η επιμονή του Άλκη τον κάνει να δεχτεί. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως δεν θα συναντήσει τη Βάνα αφού θα φροντίσει να της δώσει τα χρήματα ηλεκτρονικά, μέσω τράπεζας. Η Δάφνη, αρχίζει να νιώθει εγκλωβισμένη αλλά και παραιτημένη από κάθε προσπάθεια να καταλάβει το παιχνίδι που παίζει ο Αντρέας. Η Εύα ζητά από τον Αχιλλέα να βάλει τους ανθρώπους του να φοβίσουν τον Κυριάκο και να τον κάνουν να φύγει από την Κύπρο. Ο Αχιλλέας αρπάζει την ευκαιρία και τη ρωτά αν είναι ώρα να φύγει κι εκείνη από το γάμο της με τον Πέτρο και να είναι μαζί του. Η Εύα σοκάρεται. Η Κρίστη λέει στη Μαρίνα πως η Έλσα δεν έφυγε μόνο επειδή είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Μάνο, αλλά κυρίως επειδή ωρίμασε απότομα και θέλει να ανοίξει τα δικά της φτερά για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της. Ο Άρης ζητά από την Έλσα να γίνει το «βαποράκι» του, διοχετεύοντας τα χαπάκια του στα στέκια των νέων. Η Δάφνη καταφέρνει να δει τη Φωτεινή με τη βοήθεια της Μάρθας και την παρακαλεί να θυμηθεί την ιστορία με τον κύκνο και την παντοτινή αγάπη. Η Άντρη δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι του Κυριάκου από την Ντορέτα…

Ο Μάνος ανησυχεί πολύ για την Έλσα, όταν ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού του επιβεβαιώνει πως ο Άρης είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο. Και όχι άδικα, αφού την ίδια ώρα, ο Άρης καθοδηγεί την Έλσα για το πώς θα λανσάρει τα χαπάκια σε διάφορα στέκια χωρίς να γίνει αντιληπτή. Η Έλσα, που δεν έχει από πού αλλού να στηριχτεί, αφήνεται στις οδηγίες του και αποφασίζει να τον βοηθήσει με τις «δουλειές» του. Η Άντρη συγκινείται με την επίσκεψη της Ντορέτας, η οποία είναι εγγονή της φίλης της από την Πάφο και ήρθε να τη δει εκ μέρους της γιαγιάς της, που ανησύχησε όταν έμαθε πως έπαθε εγκεφαλικό. Ο Τζόνι ενημερώνει τη Χαρά πως η σχέση του με την Κρίστη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η Χαρά δείχνει να χαίρεται, αλλά τον προειδοποιεί πως για να πάρει τα χρήματα που του υποσχέθηκε, πρέπει να φτάσει το σχέδιό της μέχρι το τέλος. Ο Τζόνι, εγκλωβισμένος από τον σφιχτό κλοιό που του έχει δημιουργήσει η Χαρά, ζητά από την Κρίστη να μείνει μαζί του. Οι άντρες του Αχιλλέα αρπάζουν τον Κυριάκο και τον εκβιάζουν να φύγει για τη Θεσσαλονίκη αμέσως, αλλιώς θα τον σκοτώσουν. Ωστόσο, έχουν φροντίσει να του βρουν μια πολύ καλή δουλειά, με πολύ καλά χρήματα, για να ξαναστήσει τη ζωή του. Η Δάφνη μετά από την προτροπή της Μάρθας πως ο Πέτρος την έχει ανάγκη, τον επισκέπτεται στο σπίτι τους. Εκείνος της λέει πως πράγματι βρίσκεται σε μια φάση που θέλει να αλλάξει ριζικά τη ζωή του και είναι αποφασισμένος να το κάνει αυτή τη στιγμή. Η Εύα που παραφυλάει, καταλαβαίνει πως ο Πέτρος είναι έτοιμος να της πει πως είναι ο πραγματικός της πατέρας, αλλά για μία ακόμα φορά παρεμβαίνει και του χαλά τα σχέδια. Όταν η Δάφνη φεύγει, ο Πέτρος λέει τελεσίδικα στην Εύα πως ο δικός τους γάμος έχει πια τελειώσει. Ο Άλκης κατακεραυνώνεται όταν η Χαρά του ανακοινώνει πως έχει καθυστέρηση. Η Κρίστη είναι έτοιμη για την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση κι έχει ανάμικτα συναισθήματα αφού αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα της γίνεται ερήμην της Έλσας και του Άλκη, των δύο πιο σημαντικών ανθρώπων της ζωής της. Τώρα, αισθάνεται πως ο Τζόνι είναι ο μόνος που έχει κοντά της. Την ίδια ώρα, η Έλσα στέλνει μήνυμα πως είναι καλά και να μην ανησυχούν. O Αχιλλέας επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Αντρέα και τον προτρέπει να φύγει από την Κύπρο, καθώς η απόφαση του Πέτρου να αποχωρήσει από το κύκλωμα μπορεί να τους φέρει προβλήματα, αλλά αιφνιδιάζεται όταν ο Αντρέας του λέει πως δεν πρόκειται να φύγει ούτε για την Αμερική, ούτε για οπουδήποτε αλλού. Ο Κυριάκος ενημερώνει την Άντρη πως του πρότειναν μία πολύ καλή δουλειά στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να φύγει. Εκείνη τον καθησυχάζει πως θα γυρίσει στην Πάφο και θα είναι καλά. Μάνα και γιος αποχαιρετιούνται με σπαραγμό. Ο Πέτρος στέλνει μήνυμα στη Μάρθα πως θέλει να είναι μαζί της και ότι την αγαπά.

Η Έλσα ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της στο νέο στέκι της νεολαίας και να «σπρώξει» τα χαπάκια του Άρη. Την ίδια ώρα, ο Μάνος προτείνει στη Μαρίνα να βγουν λίγο έξω για να ξεσκάσουν και της λέει για το καινούριο στέκι που άνοιξε στην πόλη. Ο Αντρέας κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει τη γυναίκα του, αλλά και η Δάφνη δείχνει έτοιμη να πέσει ξανά στην αγκαλιά του, καθώς νιώθει ακόμα πολύ ερωτευμένη μαζί του. Ο Νικ καταθέτει στον Άλκη το σχέδιό του για το πώς θα παρακολουθήσουν την πορεία των χρημάτων που δίνει στους τοκογλύφους. Ο Άλκης αγχώνεται καθώς μπροστά στην πιθανότητα εγκυμοσύνης της Χαράς, νιώθει πως πρέπει να κινηθεί πιο υπεύθυνα. Ο Νικ τα χάνει. Η Έλσα, μέσα στο μπαρ έχει τελειώσει το deal και είναι έτοιμη να πάει να βρει τον Άρη, όταν ξαφνικά βλέπει τον Μάνο και παγώνει. Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος τηλεφωνεί στη Μαρίνα γιατί θέλει να αποχαιρετήσει την Έλσα, καθώς ο ίδιος φεύγει για την Ελλάδα. Η Μαρίνα ξαφνιάζεται με αυτή την ξαφνική τροπή στη ζωή του, αλλά αποφεύγει να του πει πως η Έλσα έχει φύγει από το σπίτι για να μην του χαλάσει τα σχέδια. Το βάρος όμως που νιώθει, την κάνει να λυγίσει για άλλη μία φορά για την απόφασή της να είναι με τον Μάνο. Η Δάφνη παρασύρεται από το πάθος της για τον Αντρέα και του εξομολογείται πως η παρουσία της Βάνας πήγε να τους χωρίσει για τα καλά, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Το ίδιο βράδυ όμως, έχει ανάμνηση από τη στάση του Αντρέα κατά την ώρα του πυροβολισμού της και τρελαίνεται καθώς νιώθει πως πράγματι ο Αντρέας ήξερε για την επίθεση εναντίον της. Φόβος και τρόμος για τη Δάφνη που συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πως μπορεί να έχει αγαπήσει έναν εγκληματία. Η Χαρά παρασύρει τον Άλκη και καταφέρνει να του ξεστομίσει τη φράση πως ανακουφίστηκε που πέθανε το μωρό του με την Κρίστη, και το μαγνητοφωνεί. Η Μαρίνα και ο Μάνος γυρίζουν σπίτι, αλλά ο Μάνος που έχει πιει βγάζει μία πρωτόγνωρη επιθετικότητα στη Μαρίνα που τη σοκάρει. Η Έλσα εκφράζει στον Άρη τον πανικό της που είδε μπροστά της τον Μάνο και τον παρακαλεί να μην την ξαναστείλει να πουλήσει. Εκείνος όμως την καθησυχάζει πως όλα θα πάνε καλά. Η Έλσα είναι εγκλωβισμένη.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *