Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Δούκισσα Νομικού και όπως φαίνεται έχει μπει ήδη σε εορταστικό κλίμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Δούκισσα Νομικού ψωνίζει τα πρώτα μωρουδιακά (εικόνες)
Όπως αποκάλυψε η όμορφη παρουσιάστρια, μπορεί να μην έχει στολίσει ακόμα για τα Χριστούγεννα, έκανε όμως μια εντυπωσιακή φωτογράφιση… σε χριστουγεννιάτικο mood!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού μετακομίζει για να βρίσκεται κοντά στη μαμά της
Η ίδια μάλιστα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τα backstage. «Μπορεί να μην έχω προλάβει να στολίσω ακόμη, αλλά μόλις τελείωσα την πιο εορταστική φωτογράφηση και μπήκα για τα καλά στο Christmas mood».
Μάλιστα, στη φωτογραφία βλέπουμε τη Δούκισσα Νομικού με το εμφανώς αλλαγμένο χρώμα στα μαλλιά της λόγω της εγκυμοσύνης της, που πλέον έχει αφήσει τους φυσικούς της τόνους να γίνουν οι πρωταγωνιστικές αποχρώσεις των μαλλιών της – μάλλον μέχρι να έρθει στον κόσμο το μωρό της και η ίδια να επιστρέψει στο εντυπωσιακό ξανθό που αγαπάει τα τελευταία χρόνια.

