BEAUTYMAKE UPΑν είσαι ξανθιά τότε αυτό το χρώμα κραγιόν δεν πρέπει να λείπει...

Αν είσαι ξανθιά τότε αυτό το χρώμα κραγιόν δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου!

Είναι γεγονός πως οι ξανθές γυναίκες έχουν το προνόμιο να βάφονται έντονα και να μην φαίνεται υπερβολικό στο πρόσωπο τους.

Ένα τόσο ανοιχτό χρώμα μαλλιών, «ρουφάει» όπως λέμε στο χώρο της ομορφιάς, το μακιγιάζ, και μπορούν να παίξουν τόσο με το makeup style των ματιών, όσο και των χειλιών τους.

Σήμερα, όμως, θα κάνουμε focus στα χείλη των ξανθών γυναικών. Υπάρχει μία απόχρωση που συνδυάζεται με τονισμένα αλλά και φυσικά μάτια, φοριέται πρωινές αλλά και βραδινές ώρες και σε γενικές γραμμές αναδεικνύεται μόνο σε εκείνες και όχι στις μελαχρινές.

Ένα κραγιόν που για πολλές γυναίκες θεωρείται άτονο, για τις ξανθές είναι η απόλυτη επιλογή!

Ο λόγος για το nude-beige χρώμα ή αλλιώς το άχρωμο κραγιόν, αυτό που αποχρωματίζει τα χείλη μας. Είναι απαραίτητο να συνδυαστεί με ρουζ σε φυσική απόχρωση στα ζυγωματικά για να έρθει σε απόλυτη ισορροπία, ενώ το καλοκαίρι χρειάζεται απλά bronzer στα κατάλληλα σημεία του προσώπου.


Bobbi Brown Luxe Liquid Lip High Shine Lipstick Barely Nude

Ένα κραγιόν ιδιαίτερο που ελάχιστες γυναίκες το χρησιμοποιούν είναι η απόλυτη επιλογή για τις ξανθές, αρκεί να τονίσουν ελαφρώς τα ζυγωματικά τους και να εφαρμόσουν μόνο μάσκαρα στις βλεφαρίδες τους.

Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick - Intense Nude
Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick – Intense Nude

Μπορείτε να επιλέξετε όποια υφή σας ταιριάζει καλύτερα, glossy, matte, με shimmer.


Tom Ford Lip Colour – Bare+Peach

Γενικά για τις πρωινές εμφανίσεις προτιμούμε κραγιόν με matte υφή, ενώ το βράδυ εφαρμόζουμε lip gloss και προσθέτουμε λάμψη στο makeup look μας. Tα shimmery κραγιόν είναι η ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις που θέλουμε sparkling look. Ελάχιστο bronzer, μάσκαρα στις βλεφαρίδες και ένα κραγιόν σε οποιαδήποτε απόχρωση με shimmer είναι ό,τι χρειαζόμαστε για τις χαλαρά, ανάλαφρα looks που απαιτεί η εποχή!

Clinique Chubby Plump & Shine
Clinique Chubby Plump & Shine

Extra Info: Αν σας αρέσουν τα matte χείλη δοκιμάστε να τονίσετε όλη την επιφάνεια των χειλιών σας με μολύβι χειλιών και στη συνέχεια ενυδατώστε τα ελαφρώς με ένα διάφανο lip balm.


M.A.C. Cosmetics Lip Pencil in Oak

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS