Ο 67χρονος Γάλλος σχεδιαστής Ζαν Πολ Γκοτιέ, σε μήνυμά του στο Twitter, ανακοίνωσε ότι η επίδειξη μόδας της 22ας Ιανουαρίου θα είναι η τελευταία του. «Αυτό το σόου γιορτάζει τα 50 χρόνια καριέρας και θα είναι το τελευταίο μου. Αλλά να είστε βέβαιοι ότι η Haute Couture θα συνεχίσει με μια νέα ιδέα», τουίταρε ο σχεδιαστής, ποστάροντας βίντεο, στο οποίο κουβεντιάζει στο τηλέφωνο, μιλώντας γαλλικά.
«Σας προσκαλώ να γιορτάσετε τα 50 χρόνια μου στη μόδα στο Théâtre du Châtelet», λέει ο Ζαν Πολ Γκοτιέ. «Θα είναι ένα πάρτι με πολλούς φίλους μου, και θα διασκεδάσουμε μέχρι πολύ, πολύ αργά», πρόσθεσε. Μπορεί ο Ζαν Πολ Γκοτιέ να αφήνει τον ρόλο του σχεδιαστή, αλλά υπόσχεται ότι η Haute Couture συνεχίζεται. «Εχω μια νέα ιδέα, θα σας πω αργότερα… Ολα τα μυστικά. Συνεχίζεται»!
This show celebrating 50 years of my career will also be my last. But rest assured Haute Couture will continue with a new concept. pic.twitter.com/PJCC53K4tm
— Jean Paul Gaultier (@JPGaultier) January 17, 2020

