CELEBRITIESΔιλήμματα (απ’ τη ζωή βγαλμένα) - Γιώργος Ζένιος

Διλήμματα (απ’ τη ζωή βγαλμένα) – Γιώργος Ζένιος

Χριστούγεννα ή Πάσχα; Προτιμώ τα Χριστούγεννα. Μου θυμίζουν το κρύο του Λονδίνου. Είναι κι αυτή η χαρά των εγγονιών με τα δώρα…

Λευκωσία ή Λεμεσός; Για δουλειά Λευκωσία, αλλά για να ζήσω προτιμώ τη Λεμεσό.

Βουνό ή Θάλασσα; Προτιμώ το βουνό. Μου αρέσει η θάλασσα αλλά για ξεκούραση, για διάβασμα, για περπάτημα, το βουνό είναι ιδανικό.

Λονδίνο ή Νέα Υόρκη; Λονδίνο οπωσδήποτε! Πήγα και στη Νέα Υόρκη τρεις τέσσερις φορές, αλλά το Λονδίνο το αισθάνομαι ως πόλη μου. Μεγάλωσα εκεί, έχω τους φίλους μου…

Σάββατο ή Κυριακή; Προτιμώ τα Σάββατα. Τις Κυριακές τις αφιερώνω πάντα στο διάβασμα, ενώ τα Σάββατα είναι αφιερωμένα στην οικογένειά μου, στις βόλτες με τα εγγόνια μου…

Γλυκό ή Παγωτό; Σίγουρα παγωτό! Με γεύση βανίλια!

ΑΠΟΕΛ ή Ομόνοια; Καμία από τις δύο ομάδες. Το ποδόσφαιρο είναι το μόνο πράγμα που δεν με αφορά.

ΘΟΚ ή ΕΘΑΛ; Σίγουρα ΘΟΚ. Έχω πολλές αναφορές από τον ΘΟΚ…

Τηλέφωνο ή SMS; Τηλέφωνο. Σπάνια θα στείλω sms.

Σκάκι ή Τάβλι; Τάβλι! Και μου αρέσουν, μάλιστα, οι δυνατοί αντίπαλοι. Υπάρχουν δυο τρεις που, όποτε βρεθώ μαζί τους, είναι μεγάλη διασκέδαση για μένα. Δεν βάζουμε λεφτά, βάζουμε ποτά.

Πολυκατοικία ή Μονοκατοικία; Μονοκατοικία. Μου αρέσει να πατώ στο έδαφος. Νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια. Και θέλω να ‘χω και κήπο – είναι πιο οικογενειακό, πιο θερμό.

Δράμα ή Κωμωδία; Ως ηθοποιός δεν τα ξεχωρίζω. Γιατί, πρέπει να αρέσει και το δράμα και η κωμωδία στον ηθοποιό, να μπορεί να κάνει και τα δύο. Εξάλλου, δεν υπάρχουν δραματικοί και κωμικοί ηθοποιοί. Οι ηθοποιοί κάνουν και τα δύο. Σκέψου πως προτού έρθω στην Κύπρο, ποτέ μου δεν είχα παίξει σε κωμωδία – στην Κύπρο συνέβη. Η πρώτη μου κωμωδία ήταν το «Να κοπιάσεις, κύριε Μάκη», του Μιχάλη Πιτσιλλίδη, το 1973, με τη Δώρα Κακουράτου.

Ναι ή Όχι; Εξαρτάται. Στη ζωή μου, ωστόσο, έχω πει περισσότερα «όχι». Για μερικά, μετάνιωσα…
Παράδεισος ή Κόλαση; Δύσκολο… Για μένα ο παράδεισος και η κόλαση είναι εδώ που ζούμε. Προσπαθούμε να κάνουμε τη ζωή μας παράδεισο, αλλά οι καταστάσεις την κάνουν και κόλαση αρκετές φορές.

Ήλιος ή Βροχή; Προτιμώ τη βροχή. Έχω μια μεγάλη βεράντα μπροστά από το σπίτι μου και, τώρα που βρέχει, κάθομαι και απολαμβάνω τη βροχή… Ειδικά τα πρωτοβρόχια, που μυρίζει τόσο ωραία το χώμα…

Πένες ή Σπαγγέτι; Σπαγγέτι!

Δόξα ή Χρήμα; Όταν είσαι νέος ζητάς τη δόξα. Όταν, όμως, μπεις σε μια ηλικία, παίζει περισσότερο ρόλο το χρήμα παρά η δόξα. Εγώ σήμερα είμαι στη φάση τού να περνώ καλά με εγγονάκια μου. Τίποτε άλλο δεν θέλω!

Γάμος ή Να ζήσω ελεύθερο πουλί; Γάμος. Όταν είσαι νέος είναι ωραία να είσαι ελεύθερος, αλλά ο γάμος παίζει μεγάλο ρόλο – νιώθεις μιαν ασφάλεια, ότι έκανες τον κύκλο σου, ότι πρόσφερες, ότι έχεις κάτι πολύ δικό σου.

Snik ή Sinboy; Τι είναι τούτοι;

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS