BEAUTYΗ αντηλιακή προστασία των μαλλιών είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία (μάθε γιατί)

Η αντηλιακή προστασία των μαλλιών είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία (μάθε γιατί)

Τα αντηλιακά σώματος και προσώπου κατέχουν πλέον περίοπτη θέση στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας που σέβεται την επιδερμίδα της. Τι γίνεται όμως την προστασία των μαλλιών;

Μπορεί οι ακτίνες του ήλιου να μην είναι τόσο βλαβερές για την υγεία των μαλλιών, όσο για εκείνη του δέρματος, ωστόσο δεν παύουν να αλλοιώνουν το χρώμα τους, τα επίπεδα ενυδάτωσης και τη λεία και υφή τους. Αυτός είναι ο λόγος που η προστασία τους με ένα προϊόν με SPF θεωρείται επιτακτική τόσο κατά τη διάρκεια των διακοπών, όσο και κατά τη ζωή στην πόλη. Ακολουθούν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές χρήσης, καθώς και τα καλύτερα αντηλιακά μαλλιών για το 2020:

Η λύση

Από το νεσεσέρ των διακοπών δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει το αντηλιακό μαλλιών, το οποίο εκτός από το ότι προστατεύει την τρίχα από τις ηλιακές ακτίνες, χαρίζει θρέψη και ενυδάτωση. Για πλήρη προστασία, θα πρέπει να ψεκάζεται στα μήκη και τις άκρες κάθε 2 ώρες. Η εφαρμογή του δε δίνει free pass στις ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας. Η έκθεση στον ήλιο θα πρέπει να αποφεύγεται τις ώρες που είναι πιο καυτός, δηλαδή 10 το πρωί με 4 το απόγευμα.

Για ακόμα καλύτερη προστασία συνδυαστικά με τη χρήση του αντηλιακού καλό είναι να φοράτε ένα καπέλο ή να τυλίγετε τα μαλλιά σας με ένα μεταξωτό μαντήλι.

NUXE Sun Protective Milky Oil for Hair
Αντιηλιακό λάδι μαλλιών για προστασία και ενυδάτωση, Suncare Protective Hair Oil, Apivita 
Σπρέι με φίλτρο UV, Solieil Micro Voile Protecteur, Kérastase
Αντηλιακό μικρογαλάκτωμα με αδιάβροχο φίλτρο UV, Κόκκινο Αμπέλι, KORRES
Luxurious Sun Care Protection Hair Spray

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS