Στο φετινό GNTM βλέπουμε όχι μόνο κορίτσια, αλλά και πολύ εντυπωσιακά αγόρια. Ένα από αυτά και ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, ο οποίος ξεχώρισε από τις auditions του #GNTMgr.
O Hρακλής έχει μία ιδιαίτερη ομορφιά, θωρείται φαβορί, ενώ στα social media έχει γίνει ένας μικρός πανικός από γυναίκες, αν και το 20χρονο μοντέλο δεν είναι single.
Έχει μία πανέμορφη σύντροφο η οποία ονομάζεται Αγγελική Κάτρη και μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, όπου εκεί αναφέρθηκε σε διάφορα που αφορούν τη συμμετοχή του συντρόφου της στο ριάλιτι μόδας.
Διαβάστε επίσης: GNTM: Η στιγμή που υποψήφια κόντεψε να πνιγεί σε δοκιμασία

«Xάρηκα πάρα πολύ όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο GNTM, γιατί πραγματικά το αξίζει. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακολουθήσει το όνειρο του και τον στηρίζω σε αυτό. Ήμουν σίγουρη πως θα περάσει, γιατί είναι πολύ εντυπωσιακός και ιδιαίτερος.»
Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και πως γνωρίστηκε με τον Ηρακλή. «Γνωριστήκαμε σε μία δουλειά, σε ένα video clip πριν από ενάμιση -δύο χρόνια. Όταν τον πρωτοσυνάντησα είπα ότι είναι πάρα πολύ όμορφος και όλες οι κοπέλες που ήμασταν μαζί, το ίδιο έλεγαν. Ο Ηρακλής ήταν εκείνος που έστειλε το πρώτο μήνυμα. Είναι πολύ όμορφος άνθρωπος, όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και εσωτερικά.»
Μάλιστα η Αγγελική αποκάλυψε ότι δέχεται και απειλητικά μηνύματα από κοπέλες, ενώ κάτω από τις φωτογραφίες τους όπως είπε γίνεται ένας πανικός αφού αρκετά κορίτσια τσακώνονται στα σχόλια.

