Μία από τις πιο ομορφότερες φάσεις της ζωής τους βιώνουν τον τελευταίο καιρό η Μαρία Κορτζιά και ο Πιέρος Σωτηρίου. Η ραδιοφωνική παραγωγός του Kiss Fm διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης και λίγο πριν το νέο έτος θα κρατάει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του ερωτά της με τον σύζυγό της.
Διαβάστε επίσης: Μαρία Κορτζιά: Το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Η εγκυμονούσα Μαρία Κορτζιά συχνά μέσα από τα social media μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητας της και αυτό έκανε και το απόγευμα της Παρασκευής.
Διαβάστε επίσης: Μαρία Κορτζιά: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Πιέρο στο Instagram
Η ραδιοφωνική παραγωγός του Kiss Fm, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει στον καθρέφτη και ενημερώνει τους followers της ότι μπήκε στο μήνα της.
Η ίδια φοράει μια σαλοπέτα την οποία έχει κατεβασμένη και από πάνω ένα crop top ζιβάνγκο, έτσι ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα που είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο τον μικρό της γιο.
Δείτε την φωτογραφία:


