Η είδηση για το θάνατο του George Michael προκάλεσε μεγάλη θλίψη διεθνώς και ακόμη περισσότερο στην Κύπρο απ’ όπου κατάγεται.
Ως φόρο τιμής στον διάσημο μουσικό, ξεκίνησε ένα διαδικτυακό αίτημα στο Avaaz.org με σκοπό να δοθεί το όνομα του τραγουδιστή σε έναν δρόμο στην Κύπρο.
Οι εμπνευστές της ιδέας, αναφέρουν ότι αρκετοί δρόμοι και λεωφόροι της χώρας μας φέρουν το όνομα μεγάλων προσωπικοτήτων, γιατί να μη δοθεί και το όνομα του καλλιτέχνη κυπριακής καταγωγής, γνωστός για τις μουσικές του επιτυχίες αλλά και για το σπουδαίο φιλανθρωπικό του έργο;
Η Αvaaz ως «το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό διαδικτυακό κίνημα ακτιβιστών παγκοσμίως», σύμφωνα με την Guardian, έχει απώτερο στόχο να ακουστεί η φωνή των πολιτών. Η φωνή των πολιτών ακούστηκε ηχηρά ξεπερνώντας τις 1200… υπογραφές.

