ΜΟΔΑSHOPPINGSecret Santa: Ιδέες για τα πιο όμορφα και χρήσιμα χριστουγεννιάτικα δώρα!

Secret Santa: Ιδέες για τα πιο όμορφα και χρήσιμα χριστουγεννιάτικα δώρα!

Όμορφες και οικονομικές λύσεις για ανταλλαγή δώρων.  

Η επιλογή για δώρα στο Secret Santa μπορεί να είναι δύσκολη για κάποιους, ωστόσο εμείς βρήκαμε μερικές ιδέες για εσάς που τρέχετε τελευταία στιγμή να βρείτε όμορφα δωράκια είτε για φίλους, είτε για συγγενικά πρόσωπα, είτε για συναδέλφους. 

Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο παραλήπτης του δώρου σας, παρακάτω θα βρείτε μερικές ουδέτερες επιλογές που θα σας βοηθήσουν.

Να ξέρετε ότι συνήθως αυτά τα δωράκια, είναι οικονομικά, τα περισσότερα μέχρι τα 15 – 20 ευρώ!

Σοκολατάκια: Όλοι ξέρουμε κάποιον που να είναι γλυκατζής, επομένως επιλέξτε αυτό το ρετρό δώρο ώστε να ικανοποιήσετε τη λαχτάρα τους για ζαχαρωτά, με ένα πλούσιο κουτάκι με πολλά πολλά γλυκά. Σίγουρα θα το εκτιμήσει και θα το… τιμήσει!

Hμερολόγιο : Mία πολύ καλή ιδέα ειδικότερα αν μιλάμε για άνθρωπο που του αρέσει να τα βάζει όλα σε πρόγραμμα και να κρατάει σημειώσεις, είναι ένα χρήσιμο ημερολογία, κι εμείς θα σας προτείναμε το συγκεκριμένο του Paulo Coelho 2021 αν πρόκειται για άνθρωπο που του αρέσουν τα αποφθέγματα, μιας και μέσα σε αυτό θα βρει πολλά! Αν όχι, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο απλό ημερολόγιο.

Wine gift σετ: Aκόμη μία υπέροχη ιδέα για δώρο, αν μιλάμε για κάποιον/κάποια που είναι λάτρης του καλού κρασιού, τότε θα μπορούασε είτε να δημιουργήσετε εσείς ένα όμορφο στολισμένα κουτάκι με κρασί και ένα σετ ποτήρια κρασιού, ή να βρείτε έτοιμα, μιας και υπάρχουν πολλά στην αγορά.

Πυτζάμες: Αν είναι κάποιο άτομο που γνωρίζεις τι size φοράει, θα του είναι επίσης ένα πολύ πολύ χρήσιμο δώρο. Αν έχει κιόλας χιούμορ, μπορείς να βρεις ανάλογα σχέδια!

Φλιτζάνι: Ακόμη μία καλή επιλογή, είναι ένα πολύ χρήσιμο mug με σχέδιο της αγαπημένη του/της ποδοσφαιρικής ομάδας. Θα ξετρελαθεί μαζί του. Aν ωστόσο δεν ασχολείται με ομάδες και ποδόσφαιρο, τότε μπορείς να κάνει απλά ένα φλιτζάνι της επιλογής σου, ή να τυπώσεις κάτι πάνω που αφορά τον παραλήπτη του δώρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS