Τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της διανύει η Εριλένα Πελαγία, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ενώ πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε και με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της.
Η δημοσιογράφος του Alpha και της εκπομπής “Με Αγάπη Χριστιάνα” μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πρώτο πλάνο την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ απαντάει και σε διάφορες ερωτήσεις σε ένα Q&A τεστ στο instagram.
Διαβάστε επίσης: Εριλένα Πελαγία: Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό baby shower – Αποκάλυψε το όνομα της μικρής
Μάλιστα αποκάλυψε και πως αισθάνεται τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης ενώ σημείωσε και πόσο πολύ ανυπομονεί γι’ αυτή την στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της.
Συγκεκριμένα σε μία ερώτηση ενός follower για το πως νιώθει, απάντησε ότι «Ο τελευταίος μήνας ίσως είναι και ο πιο δύσκολος κινητικά και η ανυπομονησία να γνωρίσεις αυτό το πλασματάκι είναι αφάνταστη!!»



