Ο Σοφοκλής Κασκαούνιας παίρνει θέση.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ
ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ (ΑΠ’ ΤΗ ΖΩΗ ΒΓΑΛΜΕΝΑ).
Πρόβα ή παράσταση; Είναι εξίσου όμορφες και οι δυο διαδικασίες, όμως θα ξεχωρίσω την παράσταση, γιατί σε αυτή τη διαδικασία είναι παρών και ο θεατής, που γι’ αυτόν άλλωστε είναι που την κάνουμε.
Δράμα ή κωμωδία; Σαφώς και προτιμώ την κωμωδία, γιατί περνά καλά ο κόσμος και εμείς.
Θέατρο ή τηλεόραση; Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο, διότι και τα δύο είναι μέρος της υποκριτικής, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή μαγεία.
Ηθοποιός γεννιέσαι ή γίνεσαι; Σαφέστατα υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται με αυτό το ταλέντο. Χωρίς σκληρή δουλειά, όμως, δεν πέτυχε κανείς.
Θα αντάλλαζες δέκα χρόνια ζωής με παγκόσμια φήμη και αναγνωρισιμότητα; Φυσικά και όχι. Δεν με ενδιαφέρει η παγκόσμια φήμη, αλλά το να είμαι καλός σε αυτό που κάνω στον τόπο μου. Να με αγαπά και να με σέβεται ο κόσμος σε αυτό που κάνω εδώ.
Τι είναι χειρότερο: να χαρακτηρίσουν κακό ηθοποιό ή κακό άνθρωπο; Και τα δυο είναι αρνητικά αλλά θα προτιμούσα να με χαρακτήριζαν ως κακό ηθοποιό πάρα ως κακό άνθρωπο. Άλλωστε, όπως είπαμε, όλα φτιάχνονται με σκληρή δουλειά.
Κυπριακή τηλεόραση ή Netflix; Κυπριακή τηλεόραση, φυσικά, γιατί ειδικά φέτος γίνονται πολύ αξιόλογες παραγωγές από όλα τα κανάλια.
Facebook ή Instagram; Instagram. Το βρίσκω πιο ενδιαφέρον, δεν είναι τόσο «κουτσομπολίστικο» όσο το Facebook.
Follower ή influencer; Δεν με ενδιαφέρει κανένα από τα δυο. Άλλωστε, δεν είναι αυτός ο στόχος μου.
Λάρνακα ή Λευκωσία; Μπορεί η πρωτεύουσά μας να είναι η Λευκωσία, αλλά για εμένα η Λάρνακα είναι μια ξεχωριστή πόλη, γεμάτη χρώματα, γεύσεις, μυρωδιές και θάλασσα.
Αυτοκίνητο ή ποδήλατο; Όταν θα κάνουν ποδηλατοδρόμους παντού θα επιλέξω το ποδήλατο. Μέχρι τότε, όμως, προτιμώ το αυτοκίνητο.
Αυλή ή ταράτσα; Αυλή, φυσικά, γιατί μπορώ να περάσω ευχάριστα τον ελεύθερό μου χρόνο με τα φυτά μου, τους σκύλους μου και την οικογένειά μου.
Αντισηπτικό ή μάσκα; Στον στον καιρό που ζούμε πλέον είναι και τα δυο απαραίτητα, γιατί μας παρέχουν προστασία.
Μετακίνηση 2 ή μετακίνηση 8; Προτιμώ το 8, γιατί μου αρέσει ως αριθμός.
«Πεθερά» ή νύφη; Πεθερά. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο Σίγμα, στις 21:20.
«Χάλκινα χρόνια» ή χαρούμενη, χρυσή πρωτοχρονιά; «Χάλκινα χρονιά». Καθημερινά στο ΡΙΚ στις 21:05.
Χριστιάνα Αριστοτέλους ή Χριστιάνα Αρτεμίου; Επιλέγω και τις δυο, αλλά περισσότερο τη Χριστιάνα Αρτεμίου, γιατί κάθε Κυριακή στις 19:20 είμαστε μαζί στον Alpha, στο «Δώσε Βάση».
T-shirt ή πουκάμισο; T-shirt, για να είμαι πιο άνετος.
Μούσια ή μουστάκι; Μούσια φυσικά. Μουστάκι δεν είχα ποτέ.
Τατουάζ ή piercing; Τατουάζ, γιατί μπορείς να κάνεις κάτι που σε εκφράζει, ενώ παράλληλα είναι και ένα είδος τέχνης.
Δόξα ή χρήμα; Χρήμα, για να μπορείς να ζήσεις μια άνετη ζωή.
Θάρρος ή αλήθεια; Αλήθεια, γιατί με εκφράζει ως άτομο.
Προτιμάς να είσαι μια ταραγμένη ιδιοφυία ή ένας ευτυχισμένος ανόητος; Ταραγμένη ιδιοφυία, γιατί έτσι ίσως καταφέρω να σώσω κόσμο.
Για τι θα ήθελες να σε θυμούνται: για το χιούμορ ή για τη γοητεία σου; Για το χιούμορ. Η γοητεία κάποτε σβήνει.
Τι θα διάλεγες: να χάσεις για πάντα όλες σου τις μνήμες ή να μην δημιουργήσεις ποτέ καινούριες; Να μην δημιουργήσω ποτέ καινούριες, γιατί δεν θα ήθελα να χάσω αυτές που έχω.
Αν είχες μια χρονομηχανή θα ταξίδευες στο παρελθόν ή στο μέλλον; Θα επιλέξω το μέλλον, γιατί δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν.

