Πιέρος Σωτηρίου και Μαρία Κορτζιά βρίσκονται στη Βουλγαρία μαζί με τον μικρό Σοφοκλή και μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.
Μπορεί εκεί να βρίσκονται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Πιέρου, ωστόσο βρίσκουν χρόνο να περάσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές μαζί.
Διαβάστε επίσης: Μαρία Κορτζιά – Πιέρος Σωτηρίου: Η πρώτη βραδινή έξοδος με τον μικρό Σοφοκλή στη Βουλγαρία
Χθες, η ραδιοφωνική παραγωγός του Kiss FM, ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία μαζί με τον σύζυγο και τον γιο τους, στην οποία βρίσκονται σε ένα πανέμορφο πράσινο πάρκο.
Εξάλλου, η Βουλγαρία είναι γνωστό ότι έχει πολλά πάρκα με μεγάλη έκταση και φυσικές ομορφιές, με το ζευγάρι όπως φαίνεται να θέλει να τις εξερευνήσει παρέα με τον μικρό του πρίγκιπα.
Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία που εντοπίσαμε στο instagram:


