Σε ισχύ βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα 26 Απριλίου το τρίτο lockdown, το οποίο ζούμε σε διάστημα 13 μηνών.
Αυτό που περιμένουμε όλοι είναι να βελτιωθεί η επιδημιολογική εικόνα, να μειωθούν οι νοσηλείες και να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα.
Ένας από τους στόχους είναι και να περάσουμε ένα ελεύθερο καλοκαίρι. Πάντως, αρκετές ήταν οι επώνυμες κύπριες που λίγο πριν το νέο lockdown αποφάσισαν να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές, ή εξόρμησαν προς στις παραλίες, μιας και ο καιρός θύμιζε κάτι από καλοκαίρι.
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στα social media φωτογραφίες που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα στο σαββατοκύριακο και λίγο πριν τους νέους περιορισμούς, έζησαν ακόμη λίγες στιγμές ελευθερίας.

Κάλια Ελευθερίου 
Άντρη Καραντώνη 
Μαρία Ονησιφόρου 
Άντρεα Κυριάκου 
Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Χριστιάνα Αντωνίου 
Ανδρεάνα Φραγκούδη 
Θέλξια – Βαλέρια Φραγκούδη

