HomeTALK OF THE TOWNJUICYΠιέρος Σωτηρίου - Μαρία Κορτζιά: Γιόρτασαν το πρωτάθλημα στην Βουλγαρία με ξέφρενο πάρτι

Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Γιόρτασαν το πρωτάθλημα στην Βουλγαρία με ξέφρενο πάρτι

Πανηγυρισμούς δεν είχαμε μόνο στην Κύπρο όπου η Ομόνοια ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια για φέτος, αλλά και στην Βουλγαρία όπου ο Πιέρος Σωτηρίου πανηγύρισε το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα του στην Βουλγαρία!

Διαβάστε επίσης: Πιέρος Σωτηρίου: Πανηγύρισε το πρωτάθλημα μαζί με τον μικρό Σοφοκλή στο γήπεδο

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο και τον γιο τους, γιόρτασε τόσο στο γήπεδο όσο και αργότερα σε ξέφρενο πάρτι μαζί και με τους συμπαίκτες του!

Mάλιστα όπως είδαμε από βίντεο που ανέβασε η Μαρία Κορτζιά σε stories στο instagram χόρεψαν και με ελληνικά τραγούδια και διασκέδασαν με την καρδιά τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends