HomeTALK OF THE TOWNJUICYΗ νέα φωτογραφία της συντρόφου του Σάκη Τανιμανίδη από τον Άγιο Δομινίκο

Η νέα φωτογραφία της συντρόφου του Σάκη Τανιμανίδη από τον Άγιο Δομινίκο

Η Χριστίνα Μπόμπα, σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη, δεν θα έχανε την ευκαιρία να ζήσει απίστευτες στιγμές στον ονειρικό Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται ο αγαπημένος της.

Τις προάλλες μας ενημέρωσε ότι ταξίδεψε και η ίδια εκεί, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram από το πολυτελές resort οπου μένει μαζί με τον αγαπημένο της και γράφοντας «παράδεισος»

Όπως έγινε γνωστό, η Μπόμπα θα μείνει στον Άγιο Δομίνικο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και όπως όλα δείχνουν περνάει υπέροχα στις διακοπές της.

Αυτό είναι το νέο στιγμιότυπο που ανέβασε στα social media:

https://like.philenews.com/h-syntrofos-tou-saki-tanimanidi-ston-agio-dominiko-i-proti-fotografia/

https://like.philenews.com/afto-ine-to-polyteles-sygkrotima-katikion-ston-agio-dominiko-opou-meni-o-sakis-tanimanidis/

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends