Συγκλονιστικά τα όσα περιγράφει ο δημοφιλής τραγουδιστής για την περιπέτεια που είχε αυτός και η ορχήστρα του.
Τη νύχτα τρόμου που έζησε αυτός και οι συνεργάτες του στο Ισραήλ περιέγραψε ο Νίκος Βέρτης στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.
H παραμονή του εκεί ολοκληρώθηκε πρόωρα, καθώς ο διάσημος τραγουδιστής και οι συνεργάτες του επέστρεψαν στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης, μετά τη νύχτα τρόμου που έζησαν.
«Αλλο να το βλέπεις από την τηλεόραση, άλλο να το ζεις» αναφέρει μεταξύ άλλων, για τους αδιάκοπους βομβαρδισμούς.
Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο Ισραήλ για προγραμματισμένη του συναυλία και εκεί πέρασε μία νύχτα τρόμου σε καταφύγιο, λόγω της τεταμένης κατάστασης με βομβαρδισμούς που επικρατεί στην χώρα, καθώς μαίνεται η ένταση με την Παλαιστίνη.
Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Βέρτη μετά την περιπέτεια στο Ισραήλ
Οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο μαζί με την ομάδα του και εκεί παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
«Είναι πολύ οργανωμένοι… Μόλις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ άρχισαν να ακούγονται σειρήνες. Αμέσως όλοι ήξεραν που να μας οδηγήσουν. Όλα τα κτήρια έχουν σύντομα καταφύγια, αλλά όσο ασφαλή και να είναι δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα το να ακούς αυτόν τον βαθύ ήχο. Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε προγραμματίσει για τις 12 Μαΐου και σήμερα Πέμπτη 13 Μαΐου δύο συναυλίες -που θα ήταν οι πρώτες κάποιου διεθνούς καλλιτέχνη στο Ισραήλ μετά την πανδημία- με τη συμμετοχή τουλάχιστον 10.000 θεατών.
Η εκπομπή “Το Πρωινό”, εξασφάλισε βίντεο από την ώρα που η ορχήστρα του γνωστού τραγουδιστή έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και ακούγονται οι σειρήνες του πολέμου:

