HomeTALK OF THE TOWNJUICYΛάουρα Νάργες: Aνέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον Χρήστο Σαντικάι

Λάουρα Νάργες: Aνέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον Χρήστο Σαντικάι

Πολύ ερωτευμένη φαίνεται ότι είναι η Λάουρα Νάργες και μάλιστα φαίνεται πως δεν κρύβει τον έρωτα της.

Η 30χρονη πρώην παίκτρια του Survivor και ραδιοφωνική παραγωγός βρήκε τον έρωτα στα μάτια του 27χρονου Χρήστου Σαντικάι ο οποίος είναι τραγουδιστής και συνθέτης.

Το ζευγάρι είναι δύο μήνες σε σχέση και πολύ ερωτευμένοι ενώ ο Αύγουστος τους βρίσκει στη Ρόδο, όπου πέρασαν ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Βέβαια απέδειξαν ότι δεν κρύβουν τη σχέση τους αφο χαλαρές τους βραδινές βόλτες στην Παλιά Πόλη, αποδεικνύοντας πως δεν κρύβουν τη σχέση τους.

Οι δυο τους πλέον δεν κρύβονται και το απόγευμα της Δευτέρας, η Λάουρα Νάργες έκανε την πρώτη τρυφερή ανάρτηση με τον σύντροφό της.

Όπως βλέπουμε, ποζάρουν μαζί στην ξαπλώστρα ενώ μάλιστα η Λάουρα έκανε αναδημοσίευση και ένα instastory ενός φίλου της, ο οποίος τους απαθανάτισε αγκαλιά!

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends